Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Caciques cubanos CGV fc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 21.5
unsatisfactory Schieten hopeless
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


32e minuut.
Vela zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salcedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcedo passt de bal zonder na te denken. Barragán rent richting de bal. Barragán schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Muñoz geeft een hoge lob. Cabello rent richting de bal. Cabello passt de bal in één keer door. Barragán is nu in balbezit. Barragán draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caciques cubanos 50%, CGV fc 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Caciques cubanos - CGV fc 0:0

50e minuut.
Dominguez verovert de bal door een tackle van achteren. Salcedo rent richting de bal. Salcedo probeert naar een medespeler te passen. Barragán bereikt de bal nog maar net als eerste. Barragán schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Fulgencio speelt de bal door. Cabello is nu in balbezit. Cabello met een sublieme pass. Barragán heeft problemen om de bal te vangen. Barragán draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Bueno onderschept slim de pass. Balderas rent richting de bal. Muñoz rent richting de bal. Izquierdo rent richting de bal. Izquierdo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Escobar verovert de bal door een tackle van achteren. Escobar speelt de bal door. Barragán rent richting de bal. Barragán haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Gracia de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caciques cubanos 60%, CGV fc 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Caciques cubanos - CGV fc 0:0