Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Dragones Azules Cocodrilos Valientes
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Jáuregui is nu in balbezit. Sánchez verovert de bal door een tackle van achteren. Sánchez speelt de bal door. Calvo is nu in balbezit. Calvo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dragones Azules - Cocodrilos Valientes 1:0

9e minuut.
Carbajal draait met de bal, schiet en ... Adame met een sublieme pass. Santiago is nu in balbezit. Forbes onderschept slim de pass. Forbes geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Astivia passt de bal zonder na te denken. Inworp. Seoane zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Correa geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Baños is nu in balbezit. Baños schiet op doel. Ortegón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Dragones Azules - Cocodrilos Valientes 1:1

19e minuut.
Palomino heeft problemen om de bal te vangen. Seoane is nu in balbezit. Seoane speelt de bal door. Baños bereikt de bal nog maar net als eerste. Baños draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Jáuregui speelt de bal door. Baños is nu in balbezit. Klungelig pakt Baños de bal. Carbajal is nu in balbezit. Carbajal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dragones Azules - Cocodrilos Valientes 1:2

27e minuut.
Valadez geeft de bal voor. López rent richting de bal. López probeert naar een medespeler te passen. Baños bereikt de bal nog maar net als eerste. Baños draait met de bal, schiet en ... Ortegón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Carbajal kopt de bal weg. Baños rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guardado. Baños is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Carbajal wilt de vrije trap nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dragones Azules 44%, Cocodrilos Valientes 56%.
FC Dragones Azules - Cocodrilos Valientes 1:2

46e minuut.
Baños is nu in balbezit. Jáuregui speelt de bal door. Preciado is nu in balbezit. Pinto verovert de bal door een tackle van achteren. Pinto geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Forbes met een snelle inworp. Pinto is nu in balbezit. Pinto passt de bal in één keer door. Carbajal is nu in balbezit. Carbajal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Palomino onderschept slim de pass. Palomino geeft een hoge lob. Daar is Maduro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calvo is nu in balbezit. Calvo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
López rent richting de bal. Carbajal onderschept slim de pass. Baños rent richting de bal. Baños draait met de bal, schiet en ... Ortegón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dragones Azules - Cocodrilos Valientes 1:3

72e minuut.
Jáuregui is nu in balbezit. Jáuregui geeft een hoge lob. López bereikt de bal nog maar net als eerste. Baños bereikt de bal nog maar net als eerste. Baños draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Palomino is nu in balbezit. Palomino geeft de bal voor. Pacheco speelt de bal door. Baños rent richting de bal. Baños draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dragones Azules - Cocodrilos Valientes 1:4

81e minuut.
Valadez is nu in balbezit. Guardado is nu in balbezit. Valadez begaat een overtreding. Guardado moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Guardado kan niet meer verder spelen. Dautt komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Calvo probeert naar een medespeler te passen. Sánchez rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maduro. Sánchez raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Sánchez kan niet meer verder spelen. Varona komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Palomino bereikt de bal nog maar net als eerste. Palomino geeft de bal voor. Daar is Varona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calvo is nu in balbezit. Calvo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dragones Azules - Cocodrilos Valientes 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dragones Azules 56%, Cocodrilos Valientes 44%.
FC Dragones Azules - Cocodrilos Valientes 2:4