Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-23 01:18
  • Competitiewedstrijd: League IV 1
  • Stadion: Buhos SC Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2417
Buhos SC Quesadillas Furiosos
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.7 gemiddelde waardering 19.9
hopeless Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen weak


13e minuut.
Villarroel rent richting de bal. Ugalde onderschept slim de pass. Wat een zware overtreding van Molina ... Strafschop! Molina krijgt een gele kaart. Ugalde raakt geblesseerd tijdens het duel. Villaluz kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Buhos SC - Quesadillas Furiosos 0:1

20e minuut.
Villaluz passt de bal met de wreef. Núñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Montoya begaat een overtreding. Montoya krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Cruz geeft de bal voor. Daar is Brisuela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lavallén rent richting de bal. Lavallén geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Buhos SC - Quesadillas Furiosos 1:1

42e minuut.
Vidales bereikt de bal nog maar net als eerste. Gámez onderschept slim de pass. Gámez probeert naar een medespeler te passen. Ugalde rent richting de bal. Ugalde draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buhos SC 58%, Quesadillas Furiosos 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Buhos SC - Quesadillas Furiosos 1:1

71e minuut.
Gracia kopt de bal weg. Klungelig pakt Villaluz de bal. Villaluz passt de bal met de wreef. Ugalde rent richting de bal. Ugalde haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Gracia bereikt de bal nog maar net als eerste. Gracia probeert naar een medespeler te passen. Ugalde is nu in balbezit. Ugalde schiet op doel. Reséndiz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Alves is nu in balbezit. Gracia onderschept slim de pass. Gracia passt de bal zonder na te denken. Ugalde rent richting de bal. Ugalde haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Núñez speelt de bal door. Lavallén bereikt de bal nog maar net als eerste. Brisuela tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brisuela krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buhos SC 50%, Quesadillas Furiosos 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Buhos SC - Quesadillas Furiosos 1:1