Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cohetes FC Demonios Desesperadas
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Macías zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Santa Cruz heeft problemen om de bal te vangen. Santa Cruz geeft een hoge lob. Palmeros bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmeros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cohetes FC - Demonios Desesperadas 1:0

17e minuut.
Pandaman is nu in balbezit. Palmeros verovert de bal door een tackle van achteren. Palmeros probeert naar een medespeler te passen. Longoria bereikt de bal nog maar net als eerste. Longoria schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Redondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Redondo passt de bal in één keer door. Forbes rent richting de bal. Adriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Adriano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Nicoletti probeert naar een medespeler te passen. Macías is nu in balbezit. Macías passt de bal zonder na te denken. Longoria rent richting de bal. Longoria schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Nuño met een snelle inworp. Balam heeft problemen om de bal te vangen. Balam speelt de bal door. Longoria bereikt de bal nog maar net als eerste. Longoria haalt uit met een fantastische trap. Redondo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cohetes FC 44%, Demonios Desesperadas 56%.
Cohetes FC - Demonios Desesperadas 1:0

50e minuut.
Palmeros bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandaman verovert de bal door een tackle van achteren. Pandaman met een sublieme pass. Longoria is nu in balbezit. Longoria schiet op doel. Redondo bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Macías is nu in balbezit. Macías geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Oteo de bal onder controle te krijgen. Longoria bereikt de bal nog maar net als eerste. Longoria schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Pandaman is nu in balbezit. Balam verovert de bal door een tackle van achteren. Balam passt de bal met de wreef. Longoria bereikt de bal nog maar net als eerste. Longoria haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Buendía geeft een lange en hoge pass. Corona met een sublieme pass. Leaño met een sublieme pass. Forbes is nu in balbezit. Forbes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cohetes FC - Demonios Desesperadas 1:1

82e minuut.
Pandaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandaman passt de bal zonder na te denken. Forbes bereikt de bal nog maar net als eerste. Adriano rent richting de bal. Adriano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cohetes FC 50%, Demonios Desesperadas 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cohetes FC - Demonios Desesperadas 1:1