Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mugiwara Agudos Magos Gloriosos
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 18
average Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Borgetti onderschept slim de pass. Borgetti probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tavares de bal. Tavares haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mugiwara Agudos - Magos Gloriosos 0:1

15e minuut.
Borgetti is nu in balbezit. Santa Cruz rent richting de bal. Borgetti onderschept slim de pass. Tavares is nu in balbezit. Tavares haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Acosta geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Santa Cruz de bal. Varona rent richting de bal. Borgetti verovert de bal door een tackle van achteren. Borgetti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Mugiwara Agudos - Magos Gloriosos 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mugiwara Agudos 58%, Magos Gloriosos 42%.
Mugiwara Agudos - Magos Gloriosos 0:2

49e minuut.
Mendivil rent richting de bal. Taboada is nu in balbezit. Taboada speelt de bal door. Barbosa rent richting de bal. Barbosa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Acosta kopt de bal weg. Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgetti is nu in balbezit. Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavares haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Varona is nu in balbezit. Borgetti verovert de bal door een tackle van achteren. Borgetti passt de bal in één keer door. Tavares is nu in balbezit. Tavares haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mugiwara Agudos 46%, Magos Gloriosos 54%.
Mugiwara Agudos - Magos Gloriosos 0:2