Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Quesadillas Furiosos Tigresfc
Normal Tactiek 433
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten poor
poor Passen weak
weak Verdedigen hopeless


1e minuut.
Villaluz speelt de bal door. Klungelig pakt Ugalde de bal. Villaluz rent richting de bal. Ugalde rent richting de bal. Ugalde schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Montoya kopt de bal weg. Klungelig pakt Ugalde de bal. Estay bereikt de bal nog maar net als eerste. Villaluz is nu in balbezit. Villaluz haalt uit met een fantastische trap. Carrasco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Campos is nu in balbezit. Montoya onderschept slim de pass. Montoya passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Briseño de bal. Briseño schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Quesadillas Furiosos - Tigresfc 0:1

21e minuut.
Daar is Villaluz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ugalde bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Ugalde de bal. Villaluz is nu in balbezit. Villaluz schiet op doel. Carrasco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Quesadillas Furiosos - Tigresfc 1:1

29e minuut.
Campos kopt de bal weg. Gracia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz verovert de bal door een tackle van achteren. Briseño is nu in balbezit. Briseño schiet op doel. Astivia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quesadillas Furiosos - Tigresfc 1:2

37e minuut.
Gracia verovert de bal door een tackle van achteren. Gracia passt de bal in één keer door. Villaluz is nu in balbezit. Villaluz draait met de bal, schiet en ... Esqueda probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Quesadillas Furiosos - Tigresfc 2:2

40e minuut.
Elizondo probeert naar een medespeler te passen. Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz speelt de bal door. Klungelig pakt Briseño de bal. Briseño haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quesadillas Furiosos - Tigresfc 2:3

42e minuut.
Trujillo geeft de bal voor. Alarcón rent richting de bal. Villaluz begaat een overtreding. Alarcón is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Solorio zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quesadillas Furiosos 52%, Tigresfc 48%.
Quesadillas Furiosos - Tigresfc 2:3

56e minuut.
Brisuela probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ruiz probeert naar een medespeler te passen. Briseño bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos is nu in balbezit. Campos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Ruiz kopt de bal weg. Bautista bereikt de bal nog maar net als eerste. Bautista passt de bal zonder na te denken. Briseño rent richting de bal. Briseño schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Jiménez geeft een hoge lob. Gracia heeft problemen om de bal te vangen. Bautista geeft de bal voor. Briseño is nu in balbezit. Briseño draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quesadillas Furiosos 49%, Tigresfc 51%.
Quesadillas Furiosos - Tigresfc 2:3