Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vaqueros Deshonradas Quesadillas Furiosos
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 20.8
average Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


11e minuut.
Daar is Gracia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pantoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantoja passt de bal in één keer door. Arias bereikt de bal nog maar net als eerste. Arias schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Montoya verovert de bal door een tackle van achteren. Villaluz rent richting de bal. Villaluz probeert naar een medespeler te passen. Ugalde rent richting de bal. Ugalde haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Gámez geeft een hoge lob. Ambriz is nu in balbezit. Ambriz geeft een lange en hoge pass. Arias is nu in balbezit. Arias schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Astivia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vaqueros Deshonradas - Quesadillas Furiosos 1:0

37e minuut.
Montoya kan de bal niet met de borst controleren. Pantoja rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Montoya. Montoya krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Pantoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantoja passt de bal met de wreef. Arias rent richting de bal. Arias haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vaqueros Deshonradas - Quesadillas Furiosos 2:0

41e minuut.
Ambriz is nu in balbezit. Ambriz passt de bal zonder na te denken. Gracia probeert naar een medespeler te passen. Ugalde bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugalde draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vaqueros Deshonradas - Quesadillas Furiosos 2:1

44e minuut.
Doeltrap. Oliveira trapt de bal weg. Montoya kopt de bal weg. Ugalde bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugalde schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vaqueros Deshonradas 43%, Quesadillas Furiosos 57%.
Vaqueros Deshonradas - Quesadillas Furiosos 2:1

57e minuut.
Pantoja rent richting de bal. Tavares rent richting de bal. Tavares passt de bal in één keer door. Arias bereikt de bal nog maar net als eerste. Arias draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vaqueros Deshonradas - Quesadillas Furiosos 3:1

73e minuut.
Gracia bereikt de bal nog maar net als eerste. Gracia passt de bal in één keer door. Villaluz rent richting de bal. Ugalde bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugalde schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vaqueros Deshonradas 42%, Quesadillas Furiosos 58%.
Vaqueros Deshonradas - Quesadillas Furiosos 3:1