Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trueno Extraños Mugiwara Agudos
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten matig
waardeloos Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Taboada is nu in balbezit. Cárdenas verovert de bal door een tackle van achteren. Taboada is nu in balbezit. Barbosa rent richting de bal. Barbosa draait met de bal, schiet en ... Parada bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
De la Rosa rent richting de bal. Palmeros verovert de bal door een tackle van achteren. Palmeros met een sublieme pass. Castillo rent richting de bal. Castillo draait met de bal, schiet en ... Cabañas bokst de bal weg.

34e minuut.
Taboada probeert naar een medespeler te passen. Villazón geeft een hoge lob. Cárdenas kopt de bal weg. De la Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Costa draait met de bal, schiet en ... Cabañas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Castillo haalt uit met een fantastische trap. Cabuto kopt de bal weg. Klungelig pakt Acosta de bal. Guardado rent richting de bal. Guardado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Trueno Extraños - Mugiwara Agudos 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trueno Extraños 57%, Mugiwara Agudos 43%.
Trueno Extraños - Mugiwara Agudos 1:0

55e minuut.
De la Costa rent richting de bal. De la Costa speelt de bal door. Daar is Castillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castillo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Trueno Extraños - Mugiwara Agudos 2:0

79e minuut.
Gancedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Taboada is nu in balbezit. Gancedo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gancedo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trueno Extraños 46%, Mugiwara Agudos 54%.
Trueno Extraños - Mugiwara Agudos 2:0