Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-30 01:18
  • Competitiewedstrijd: League IV 2
  • Stadion: pasas FC Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 1555
pasas FC Veracruz fc
442 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten poor
poor Passen hopeless
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Tostado is nu in balbezit. Santana onderschept slim de pass. Santana speelt de bal door. Galván is nu in balbezit. Galván haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
pasas FC - Veracruz fc 0:1

6e minuut.
Dos Santos onderschept slim de pass. Millán bereikt de bal nog maar net als eerste. Millán met een sublieme pass. Dos Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dos Santos draait met de bal, schiet en ... Chávez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Pineda probeert naar een medespeler te passen. Monzón rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Villarreal. Monzón is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Monzón met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Villarreal bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana onderschept slim de pass. Santana geeft een lange en hoge pass. Ibarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibarra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
pasas FC - Veracruz fc 0:2

23e minuut.
Reyes is nu in balbezit. Reyes geeft een lange en hoge pass. Inworp. Monzón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Santana geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Pineda is nu in balbezit. Pineda passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Chabrán de bal. Dos Santos is nu in balbezit. Dos Santos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Meza rent richting de bal. Osuna onderschept slim de pass. Millán maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Millán moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Millán schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

42e minuut.
De la Vega kopt de bal weg. Galván bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Villarreal. Villarreal krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pasas FC 54%, Veracruz fc 46%.
pasas FC - Veracruz fc 0:2

48e minuut.
Villarreal is nu in balbezit. Santana onderschept slim de pass. Santana speelt de bal door. Galván rent richting de bal. Galván schiet op doel. Olmedo bokst de bal weg.

49e minuut.
Reyes is nu in balbezit. Monzón verovert de bal door een tackle van achteren. Monzón probeert naar een medespeler te passen. Galván rent richting de bal. Galván draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Chabrán is nu in balbezit. Lara verovert de bal door een tackle van achteren. Lara probeert naar een medespeler te passen. Dos Santos is nu in balbezit. Dos Santos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pasas FC 31%, Veracruz fc 69%.
pasas FC - Veracruz fc 0:2