Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Coronas CF trinka
Normal Tactiek 442
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 19.3
adequate Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Aranda passt de bal met de wreef. Juárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Isella onderschept slim de pass. Isella schiet op doel. Esqueda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Juárez is nu in balbezit. Oviedo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gallaga. Gallaga krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Aranda is nu in balbezit. Aranda passt de bal met de wreef. Dautt speelt de bal door. Oviedo rent richting de bal. Oviedo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coronas CF 51%, trinka 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Coronas CF - trinka 0:0

66e minuut.
Higareda is nu in balbezit. Juárez verovert de bal door een tackle van achteren. Mora bereikt de bal nog maar net als eerste. Sixtos bereikt de bal nog maar net als eerste. Sixtos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Mora rent richting de bal. Mora passt de bal in één keer door. Sixtos rent richting de bal. Sixtos draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Barrera de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Santana geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sixtos rent richting de bal. Sixtos draait met de bal, schiet en ... Rubio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Campos speelt de bal door. Sixtos is nu in balbezit. Mora is nu in balbezit. Sixtos bereikt de bal nog maar net als eerste. Sixtos draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Santana is nu in balbezit. Santana passt de bal zonder na te denken. Mora is nu in balbezit. Sixtos is nu in balbezit. Sixtos draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

85e minuut.
Dautt speelt de bal door. Oviedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Oviedo passt de bal met de wreef. Isella is nu in balbezit. Isella schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coronas CF 41%, trinka 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Coronas CF - trinka 0:0