Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Machacado con huevo fc Lobos Sangrientas
442 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 21.3
zwak Schieten zwak
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Hurtado bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez verovert de bal door een tackle van achteren. Hurtado rent richting de bal. Valdéz bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdéz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Dautt onderschept slim de pass. Dautt met een sublieme pass. Valdéz is nu in balbezit. Valdéz draait met de bal, schiet en ... Manjarín probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Machacado con huevo fc - Lobos Sangrientas 0:1

24e minuut.
Klungelig pakt Gracia de bal. Espinosa rent richting de bal. De Faría maakt een afschuwelijke overtreding. De Faría is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

28e minuut.
Yegros is nu in balbezit. Casillas passt de bal zonder na te denken. Urbina rent richting de bal. Gracia verovert de bal door een tackle van achteren. Gracia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Manjarín trapt de bal weg. Espinosa kopt de bal weg. Urbina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gracia is nu in balbezit. Gracia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Machacado con huevo fc 67%, Lobos Sangrientas 33%.
Machacado con huevo fc - Lobos Sangrientas 0:1

48e minuut.
de Assis rent richting de bal. de Assis geeft de bal voor. Astivia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Valdéz bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdéz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Rergis geeft een lange en hoge pass. de Assis rent richting de bal. Estay is nu in balbezit. de Assis onderschept slim de pass. de Assis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Valdéz bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdéz haalt uit met een fantastische trap. Valdéz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dautt neemt de hoekschop.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Hurtado bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinosa onderschept slim de pass. Espinosa speelt de bal door. Casillas bereikt de bal nog maar net als eerste. Casillas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Machacado con huevo fc - Lobos Sangrientas 1:1

78e minuut.
Garcés geeft een lange en hoge pass. Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonseca probeert naar een medespeler te passen. Valdéz is nu in balbezit. Valdéz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Aguilar kopt de bal weg. Garcés bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonseca maakt een afschuwelijke overtreding. Fonseca krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Machacado con huevo fc 53%, Lobos Sangrientas 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Machacado con huevo fc - Lobos Sangrientas 1:1