Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gusanos Espectaculares Espadas Eternos
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
16 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 16.3
weak Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
López probeert naar een medespeler te passen. Naelson is nu in balbezit. Gallego rent richting de bal. Terrés rent richting de bal. Terrés haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Sandoval onderschept slim de pass. Terrés bereikt de bal nog maar net als eerste. Terrés passt de bal met de wreef. Naelson is nu in balbezit. Naelson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gusanos Espectaculares - Espadas Eternos 1:0

10e minuut.
Salinas passt de bal met de wreef. Naelson heeft problemen om de bal te vangen. Salinas probeert naar een medespeler te passen. Terrés bereikt de bal nog maar net als eerste. Terrés draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Bravo is nu in balbezit. López rent richting de bal. Salinas is nu in balbezit. López onderschept slim de pass. López geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Esparza bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gusanos Espectaculares - Espadas Eternos 1:1

30e minuut.
Ríos geeft een lange en hoge pass. Terrés probeert naar een medespeler te passen. Naelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Naelson draait met de bal, schiet en ... Palencia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gusanos Espectaculares - Espadas Eternos 2:1

38e minuut.
Serrano rent richting de bal. Serrano passt de bal met de wreef. Ruiz verovert de bal door een tackle van achteren. Esparza bereikt de bal nog maar net als eerste. Esparza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gusanos Espectaculares - Espadas Eternos 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gusanos Espectaculares 44%, Espadas Eternos 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gusanos Espectaculares - Espadas Eternos 2:2

46e minuut.
Klungelig pakt Esparza de bal. Llanes rent richting de bal. Esparza bereikt de bal nog maar net als eerste. Esparza schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ríos de bal onder controle te krijgen. García kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Serrano neemt de hoekschop. García verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. López krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gusanos Espectaculares - Espadas Eternos 2:3

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hierro met een snelle inworp. Terrés is nu in balbezit. Terrés schiet op doel. Montesinos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gusanos Espectaculares - Espadas Eternos 3:3

52e minuut.
Angeles bereikt de bal nog maar net als eerste. Angeles probeert naar een medespeler te passen. Esparza rent richting de bal. Esparza draait met de bal, schiet en ... Ríos probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Gusanos Espectaculares - Espadas Eternos 3:4

66e minuut.
Serrano speelt de bal door. Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz speelt de bal door. Naelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Naelson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
García trapt de bal weg. Hierro controleert de bal met de borst. Hierro passt de bal met de wreef. Esparza bereikt de bal nog maar net als eerste. Esparza haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Hierro met de inworp. Terrés rent richting de bal. Terrés passt de bal in één keer door. Naelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Naelson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Ruiz verovert de bal door een tackle van achteren. Angeles rent richting de bal. Angeles passt de bal zonder na te denken. Naelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Naelson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gusanos Espectaculares 34%, Espadas Eternos 66%.
Gusanos Espectaculares - Espadas Eternos 3:4