Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lobos Gordos Maquina Atem
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 22.2
average Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen average


5e minuut.
Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Martínez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maldonado met een sublieme pass. Almirón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Coyote rent richting de bal. Coyote geeft de bal voor. Tostado kopt de bal weg. Guillén is nu in balbezit. Guillén haalt uit met een fantastische trap. Almirón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Vizcarra de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Almirón met een harde bal richting middenveld. Enoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Maldonado zijn tegenspeler op de grond. Maldonado krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarroel onderschept slim de pass. Villarroel probeert naar een medespeler te passen. Guillén is nu in balbezit. Guillén schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Cabrera geeft een lange en hoge pass. Jiménez rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ordiales. Ordiales krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Guillén haalt uit met een fantastische trap. Martínez heeft problemen om de bal te vangen. Vizcarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez onderschept slim de pass. Martínez haalt uit met een fantastische trap. Almirón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Inworp. Madrigal met een snelle inworp. Maldonado bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldonado geeft een hoge lob. Soto onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Martínez zal de hoekschop nemen. Heredia is nu in balbezit. Guillén rent richting de bal. Guillén haalt uit met een fantastische trap. Coyote probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobos Gordos - Maquina Atem 0:1

45e minuut.
Guillén rent richting de bal. Cabrera rent richting de bal. Met opzet legt Guillén zijn tegenspeler op de grond. Cabrera raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lobos Gordos 64%, Maquina Atem 36%.
Lobos Gordos - Maquina Atem 0:1

49e minuut.
Martínez probeert naar een medespeler te passen. Cabrera geeft de bal voor. Bautista kan de bal niet met de borst controleren. Iturbide rent richting de bal. Iturbide draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Iturbide is nu in balbezit. Villarroel is nu in balbezit. Jiménez onderschept slim de pass. Iturbide is nu in balbezit. Iturbide haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Heredia bereikt de bal nog maar net als eerste. Heredia passt de bal zonder na te denken. Kaviedes rent richting de bal. Guillén rent richting de bal. Guillén draait met de bal, schiet en ... Almirón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Heredia speelt de bal door. Maldonado bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldonado passt de bal zonder na te denken. Daar is Guillén, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guillén draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lobos Gordos 48%, Maquina Atem 52%.
Lobos Gordos - Maquina Atem 0:1