Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Burros Atrevidos Perros Secretos
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
22 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Capetillo met de inworp. Andrade geeft een hoge lob. La Torre is nu in balbezit. La Torre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Burros Atrevidos - Perros Secretos 1:0

13e minuut.
Herrera rent richting de bal. Andrade is nu in balbezit. Andrade passt de bal in één keer door. La Torre bereikt de bal nog maar net als eerste. La Torre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Burros Atrevidos - Perros Secretos 2:0

20e minuut.
Morelos rent richting de bal. García onderschept slim de pass. García speelt de bal door. Cancino rent richting de bal. Cancino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Klungelig pakt Herrera de bal. Cancino is nu in balbezit. Herrera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cancino wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Cancino kan niet meer verder spelen. Oteo komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Salcido probeert de bal aan de voet te houden. Mojarro probeert naar een medespeler te passen. La Torre is nu in balbezit. La Torre schiet op doel. Gallego werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Burros Atrevidos - Perros Secretos 3:0

40e minuut.
Capetillo geeft een lange en hoge pass. Guadarrama kopt de bal weg. Fulgencio is nu in balbezit. Andrade verovert de bal door een tackle van achteren. Andrade probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. La Torre rent richting de bal. La Torre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Burros Atrevidos - Perros Secretos 4:0

42e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Guadarrama trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Fulgencio de bal. La Torre is nu in balbezit. La Torre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Burros Atrevidos - Perros Secretos 5:0

43e minuut.
Salcido passt de bal in één keer door. Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Oteo is nu in balbezit. Oteo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Burros Atrevidos - Perros Secretos 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burros Atrevidos 48%, Perros Secretos 52%.
Burros Atrevidos - Perros Secretos 5:1

48e minuut.
Guadarrama geeft de bal voor. Inworp. Capetillo met een snelle inworp. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Reyna verovert de bal door een tackle van achteren. Morelos controleert de bal met de borst. Fulgencio met een sublieme pass. Salcido is nu in balbezit. Salcido draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Mojarro rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jáuregui. Mojarro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mojarro zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. La Torre maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. La Torre rent richting de bal. La Torre schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Burros Atrevidos - Perros Secretos 6:1

78e minuut.
Reyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcido is nu in balbezit. Reyna is nu in balbezit. Salcido onderschept slim de pass. Salcido schiet op doel. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Calero rent richting de bal. Calero probeert naar een medespeler te passen. La Torre rent richting de bal. Andrade rent richting de bal. Andrade draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Reyna geeft een lange en hoge pass. Inworp. Escobedo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salcido rent richting de bal. Salcido geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burros Atrevidos 51%, Perros Secretos 49%.
Burros Atrevidos - Perros Secretos 6:1