Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Varitas Agudos Potros Vergonzosos
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


40e minuut.
Na een snelle pass probeert Llanes de bal onder controle te krijgen. Saavedra bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Llanes. Llanes krijgt een gele kaart. Saavedra is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Saavedra komt bij de bal en schiet. Paal!

42e minuut.
Santibáñez rent richting de bal. Santibáñez speelt de bal door. Oteo is nu in balbezit. Oteo draait met de bal, schiet en ... Barra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Varitas Agudos - Potros Vergonzosos 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Varitas Agudos 54%, Potros Vergonzosos 46%.
Varitas Agudos - Potros Vergonzosos 0:1

61e minuut.
Bustos rent richting de bal. Dominguez rent richting de bal. Dominguez probeert naar een medespeler te passen. De Faría rent richting de bal. De Faría draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

65e minuut.
Santibáñez probeert de bal aan de voet te houden. Ayala rent richting de bal. Ayala probeert naar een medespeler te passen. Oteo rent richting de bal. Oteo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Barajas trapt de bal weg van het doel. Bustos kan de bal niet met de borst controleren. Bustos met een sublieme pass. Cardozo is nu in balbezit. Cardozo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Na een snelle pass probeert Lezama de bal onder controle te krijgen. Ayala bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayala passt de bal zonder na te denken. Oteo bereikt de bal nog maar net als eerste. Oteo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
De Faría bereikt de bal nog maar net als eerste. Santibáñez onderschept slim de pass. Santibáñez passt de bal zonder na te denken. Oteo rent richting de bal. Oteo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Varitas Agudos 50%, Potros Vergonzosos 50%.
Varitas Agudos - Potros Vergonzosos 0:1