Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Potros Vergonzosos Perros Secretos
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
65% Spel op eigen helft 35%
6 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen hopeless


3e minuut.
Cancino bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcido bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayala onderschept slim de pass. Cancino verovert de bal door een tackle van achteren. Cancino schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Potros Vergonzosos - Perros Secretos 0:1

13e minuut.
Salcido is nu in balbezit. Salcido draait met de bal, schiet en ... Cancino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cancino haalt uit met een fantastische trap. Barajas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Potros Vergonzosos - Perros Secretos 0:2

19e minuut.
Escobedo rent richting de bal. Gudiño onderschept slim de pass. Gudiño met een sublieme pass. Escobedo is nu in balbezit. Escobedo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Potros Vergonzosos - Perros Secretos 0:3

22e minuut.
Cancino haalt uit met een fantastische trap. Dávila kopt de bal weg. Santibáñez is nu in balbezit. Salcido onderschept slim de pass. Salcido draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Gudiño speelt de bal door. Salcido bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcido speelt de bal door. Cancino is nu in balbezit. Cancino haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Potros Vergonzosos 57%, Perros Secretos 43%.
Potros Vergonzosos - Perros Secretos 0:3

55e minuut.
La Torre verovert de bal door een tackle van achteren. Ayala is nu in balbezit. Fulgencio verovert de bal door een tackle van achteren. Salcido is nu in balbezit. Salcido schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Fulgencio is nu in balbezit. Tapia verovert de bal door een tackle van achteren. Tapia met een sublieme pass. Oteo rent richting de bal. Oteo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Fulgencio is nu in balbezit. Ayala bereikt de bal nog maar net als eerste. García onderschept slim de pass. García geeft een lange en hoge pass. La Torre probeert de bal met de borst te controleren.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
García is nu in balbezit. García passt de bal in één keer door. Salcido bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcido haalt uit met een fantastische trap. Barajas probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Santibáñez rent richting de bal. Salcido verovert de bal door een tackle van achteren. Salcido speelt de bal door. Cancino rent richting de bal. Cancino draait met de bal, schiet en ... Barajas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. La Torre kopt de bal weg. Castro rent richting de bal. Castro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Potros Vergonzosos - Perros Secretos 0:4

88e minuut.
Fulgencio verovert de bal door een tackle van achteren. Fulgencio probeert naar een medespeler te passen. Escobedo is nu in balbezit. Escobedo geeft de bal voor. Dávila probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Potros Vergonzosos 73%, Perros Secretos 27%.
Potros Vergonzosos - Perros Secretos 0:4