Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Valientes Soles Eternos Cementeros
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
38% Spel op eigen helft 62%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 17
weak Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bauer met de inworp. Corcuera met een sublieme pass. Aréstegui is nu in balbezit. Aréstegui geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Solano trapt de bal weg. Barrios kopt de bal weg. Daar is Vidalón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neyra rent richting de bal. Neyra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Aréstegui met een sublieme pass. Barrios is nu in balbezit. Barrios speelt de bal door. Neyra rent richting de bal. Neyra draait met de bal, schiet en ... Cedrón bokst de bal weg.

43e minuut.
Vidalón geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sayán zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Barrios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barrios draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valientes Soles 44%, Eternos Cementeros 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Valientes Soles - Eternos Cementeros 0:0

74e minuut.
Begazo bereikt de bal nog maar net als eerste. Begazo speelt de bal door. León bereikt de bal nog maar net als eerste. Páramo verovert de bal door een tackle van achteren. Páramo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Bauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauer passt de bal in één keer door. Barrios rent richting de bal. Barrios schiet op doel. Arnao probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valientes Soles 32%, Eternos Cementeros 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Valientes Soles - Eternos Cementeros 0:0