Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-26 01:24
  • Competitiewedstrijd: League IV 10
  • Stadion: Admin Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1487
Admin Melancólicos Bastardos
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Roldán passt de bal in één keer door. Gallegos rent richting de bal. Gallegos geeft een hoge lob. Bellido rent richting de bal. Bellido schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Armas trapt de bal weg van het doel. Valverde kopt de bal weg. Rubio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bellido is nu in balbezit. Bellido draait met de bal, schiet en ... Armas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Roldán geeft een lange en hoge pass. Arizmendi rent richting de bal. Bellido verovert de bal door een tackle van achteren. Bellido draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Admin - Melancólicos Bastardos 0:1

22e minuut.
Palacios passt de bal met de wreef. Neyra rent richting de bal. Palacios is nu in balbezit. Neyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Neyra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Admin - Melancólicos Bastardos 1:1

29e minuut.
Neyra schiet op doel. Palacios probeert de bal aan de voet te houden. Roldán bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Dulanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulanto passt de bal met de wreef. Rubio met een sublieme pass. Bellido is nu in balbezit. Bellido haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Barraza bereikt de bal nog maar net als eerste. Cachay bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barraza. Barraza krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Vargas is nu in balbezit. Rubio rent richting de bal. Rubio passt de bal zonder na te denken. Bellido rent richting de bal. Bellido draait met de bal, schiet en ... Armas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Admin - Melancólicos Bastardos 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Admin 48%, Melancólicos Bastardos 52%.
Admin - Melancólicos Bastardos 1:2

47e minuut.
Gallegos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallegos geeft een hoge lob. Daar is Valverde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bellido is nu in balbezit. Bellido schiet op doel. Armas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Barraza met een sublieme pass. Cortázar met een sublieme pass. Valladares rent richting de bal. Palacios is nu in balbezit. Palacios haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Palacios rent richting de bal. Palacios passt de bal zonder na te denken. Neyra is nu in balbezit. Palacios is nu in balbezit. Palacios haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde geeft de bal voor. Garcés is nu in balbezit. Rubio onderschept slim de pass. Rubio schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Admin 41%, Melancólicos Bastardos 59%.
Admin - Melancólicos Bastardos 1:2