Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Melancólicos Bastardos Instituto Vaqueros
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 16.1
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Valverde controleert de bal met de borst. Guerrero is nu in balbezit. Guerrero passt de bal zonder na te denken. Monge bereikt de bal nog maar net als eerste. Monge draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Melancólicos Bastardos - Instituto Vaqueros 0:1

3e minuut.
Klungelig pakt Rubio de bal. Monge is nu in balbezit. Rubio maakt een afschuwelijke overtreding. Rubio is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

4e minuut.
Vigil is nu in balbezit. Roldán onderschept slim de pass. Roldán speelt de bal door. Bellido rent richting de bal. Bellido draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Valverde is nu in balbezit. Guerrero verovert de bal door een tackle van achteren. Guerrero speelt de bal door. Monge bereikt de bal nog maar net als eerste. Monge schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Bresani bereikt de bal nog maar net als eerste. Muńoz verovert de bal door een tackle van achteren. Muńoz met een sublieme pass. Guerrero is nu in balbezit. Guerrero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Guerrero met een sublieme pass. Klungelig pakt Monge de bal. Cachay verovert de bal door een tackle van achteren. Guerrero onderschept slim de pass. Guerrero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Melancólicos Bastardos - Instituto Vaqueros 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Melancólicos Bastardos 65%, Instituto Vaqueros 35%.
Melancólicos Bastardos - Instituto Vaqueros 0:2

58e minuut.
Roldán heeft problemen om de bal te vangen. Guerrero verovert de bal door een tackle van achteren. Guerrero probeert naar een medespeler te passen. Monge bereikt de bal nog maar net als eerste. Monge schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Vigil geeft de bal voor. Muńoz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bresani. Bresani krijgt een gele kaart. Muńoz raakt geblesseerd tijdens het duel. Muńoz met een snel genomen vrije trap. Valladares probeert de bal met de borst te controleren.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Ferrari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valverde geeft een hoge lob. Gallegos heeft problemen om de bal te vangen. Gallegos schiet op doel. Pinglo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Melancólicos Bastardos - Instituto Vaqueros 1:2

78e minuut.
Roldán bereikt de bal nog maar net als eerste. Roldán passt de bal met de wreef. Bellido is nu in balbezit. Bellido schiet op doel. Na een snelle pass probeert Traverso de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Klungelig pakt Pizarro de bal. Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde probeert naar een medespeler te passen. Bellido is nu in balbezit. Bellido draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Melancólicos Bastardos 49%, Instituto Vaqueros 51%.
Melancólicos Bastardos - Instituto Vaqueros 1:2