Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magnum FC AS Cerdos
442 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
5 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 17
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
de Souza verovert de bal door een tackle van achteren. de Souza geeft een lange en hoge pass. Alayza rent richting de bal. Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. Calle draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Olivos is nu in balbezit. Camino verovert de bal door een tackle van achteren. Valverde rent richting de bal. Valverde geeft de bal voor. Alayza heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Vellido rent richting de bal. Vellido speelt de bal door. Calle rent richting de bal. Calle schiet op doel. Alayza kan de bal niet met de borst controleren. Alzamora verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Bolívar bereikt de bal nog maar net als eerste. Calle onderschept slim de pass. Arteaga is nu in balbezit. Calle onderschept slim de pass. Calle schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magnum FC 34%, AS Cerdos 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Magnum FC - AS Cerdos 0:0

50e minuut.
Bueno geeft een hoge lob. Andaluz rent richting de bal. Solano onderschept slim de pass. Solano haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Cárdenas de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Arellano is nu in balbezit. Arteaga rent richting de bal. Arellano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arellano krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Bueno bereikt de bal nog maar net als eerste. Arellano bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueno tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arellano is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. de Souza komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Valverde met een snelle inworp. Bolívar is nu in balbezit. Calle maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Calle naar de kleedkamers voor een vroege douche.

83e minuut.
Bolívar geeft een lange en hoge pass. Inworp. Camino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arellano bereikt de bal nog maar net als eerste. Arellano passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magnum FC 56%, AS Cerdos 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Magnum FC - AS Cerdos 0:0