Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-30 01:12
  • Competitiewedstrijd: League IV 1
  • Stadion: NekTendo Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2220
NekTendo Gallant Hornets
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 16.7
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Isaacs bereikt de bal nog maar net als eerste. Isaacs probeert naar een medespeler te passen. Abraham is nu in balbezit. Isaacs verovert de bal door een tackle van achteren. Isaacs passt de bal met de wreef. Green kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hoff is nu in balbezit. Hoff schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Cleveland probeert de bal aan de voet te houden. Quaid bereikt de bal nog maar net als eerste. Quaid passt de bal in één keer door. Ara rent richting de bal. Ara schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Montgomery geeft de bal voor. Inworp. Mastroeni met een snelle inworp. Ara is nu in balbezit. Ara draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NekTendo 51%, Gallant Hornets 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NekTendo - Gallant Hornets 0:0

54e minuut.
Klungelig pakt Winfrey de bal. Ara is nu in balbezit. Ara passt de bal zonder na te denken. Quaid is nu in balbezit. Quaid haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NekTendo - Gallant Hornets 1:0

61e minuut.
Woodman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Bennett, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Goldberg zijn tegenspeler op de grond. Goldberg krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Daar is Ara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isaacs is nu in balbezit. Isaacs passt de bal zonder na te denken. O`Neil bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Neil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NekTendo - Gallant Hornets 1:1

76e minuut.
Morgan kopt de bal weg. Ara bereikt de bal nog maar net als eerste. Ara passt de bal zonder na te denken. Quaid rent richting de bal. Quaid schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Cleveland probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Goldberg rent richting de bal. Bennett speelt de bal door. Quaid is nu in balbezit. Quaid draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NekTendo 55%, Gallant Hornets 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NekTendo - Gallant Hornets 1:1