Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Patriotic Bluebloods KC Burn
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 16.9
zwak Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


8e minuut.
Busch bereikt de bal nog maar net als eerste. Doherty onderschept slim de pass. Doherty speelt de bal door. May bereikt de bal nog maar net als eerste. May draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Hope bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Porter. Hope is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Hope neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Doherty probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Taft is nu in balbezit. Taft probeert naar een medespeler te passen. Manning rent richting de bal. Manning haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Patriotic Bluebloods - KC Burn 1:0

15e minuut.
Rhode geeft een hoge lob. Inworp. Obrzut zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Taft bereikt de bal nog maar net als eerste. Taft geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Quevedo met een snelle inworp. Porter is nu in balbezit. Hope verovert de bal door een tackle van achteren. Hope draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Barclay trapt de bal weg. Taft kopt de bal weg. O’Donnell rent richting de bal. Manning verovert de bal door een tackle van achteren. Manning haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Hope passt de bal met de wreef. May rent richting de bal. Foll met een sublieme pass. May is nu in balbezit. May schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Patriotic Bluebloods - KC Burn 1:1

33e minuut.
Manning is nu in balbezit. Edwards onderschept slim de pass. Manning onderschept slim de pass. Manning haalt uit met een fantastische trap. Lochrie probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Patriotic Bluebloods - KC Burn 2:1

38e minuut.
Busch is nu in balbezit. Taft onderschept slim de pass. Taft passt de bal met de wreef. Manning rent richting de bal. Manning schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Patriotic Bluebloods - KC Burn 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patriotic Bluebloods 48%, KC Burn 52%.
Patriotic Bluebloods - KC Burn 3:1

62e minuut.
Kovalenko passt de bal met de wreef. Quevedo is nu in balbezit. Quevedo speelt de bal door. May bereikt de bal nog maar net als eerste. May schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patriotic Bluebloods 43%, KC Burn 57%.
Patriotic Bluebloods - KC Burn 3:1