Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tampa Bay Rowdies Crazy Cavaliers
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 20.9
weak Schieten unsatisfactory
average Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


15e minuut.
Hesmer is nu in balbezit. Hesmer geeft een lange en hoge pass. Oldham kopt de bal weg. Gibson is nu in balbezit. Gibson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Rose geeft de bal voor. Zane bereikt de bal nog maar net als eerste. Adu maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Adu naar de kleedkamers voor een vroege douche.

24e minuut.
Zane geeft de bal voor. Radzinsky is nu in balbezit. Radzinsky passt de bal met de wreef. Dixon is nu in balbezit. Dixon draait met de bal, schiet en ... Perez bokst de bal weg. Radzinsky is nu in balbezit. Radzinsky draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tampa Bay Rowdies - Crazy Cavaliers 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tampa Bay Rowdies 47%, Crazy Cavaliers 53%.
Tampa Bay Rowdies - Crazy Cavaliers 1:0

52e minuut.
Curry is nu in balbezit. Curry geeft de bal voor. Summers rent richting de bal. Radzinsky verovert de bal door een tackle van achteren. Radzinsky schiet op doel. De bal raakt de paal.

55e minuut.
Zane passt de bal met de wreef. Sandler rent richting de bal. Sandler passt de bal in één keer door. Dixon rent richting de bal. Dixon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Daar is Pollard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oldham rent richting de bal. Oldham met een sublieme pass. Bradshaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradshaw draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Oldham met een sublieme pass. Goldblum bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldblum speelt de bal door. Bradshaw rent richting de bal. Bradshaw schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Curry raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bias komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Daar is Radzinsky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oldham bereikt de bal nog maar net als eerste. Radzinsky verovert de bal door een tackle van achteren. Dixon is nu in balbezit. Dixon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tampa Bay Rowdies - Crazy Cavaliers 2:0

82e minuut.
Sandler is nu in balbezit. Sandler geeft de bal voor. Oldham heeft problemen om de bal te vangen. Dixon is nu in balbezit. Dixon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Pollard heeft problemen om de bal te vangen. Radzinsky rent richting de bal. Radzinsky speelt de bal door. Dixon is nu in balbezit. Dixon schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tampa Bay Rowdies 50%, Crazy Cavaliers 50%.
Tampa Bay Rowdies - Crazy Cavaliers 2:0