Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Quaking Freedom Peaceful Suns
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.9
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Campbell is nu in balbezit. Dunivant met een sublieme pass. Hasselhoff is nu in balbezit. Pilarski verovert de bal door een tackle van achteren. Pilarski schiet op doel. Blakely bokst de bal weg.

13e minuut.
Adkins rent richting de bal. Adcock onderschept slim de pass. Adcock met een sublieme pass. Davis is nu in balbezit. Davis schiet op doel. Blakely kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Quaking Freedom - Peaceful Suns 0:1

15e minuut.
Palmer is nu in balbezit. Dunivant begaat een overtreding. Palmer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Adcock zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Davis is nu in balbezit. Davis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Pennyworth met een snelle inworp. Pilarski is nu in balbezit. Pilarski passt de bal zonder na te denken. Adcock is nu in balbezit. Adcock geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Dobbie probeert naar een medespeler te passen. Adkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Adkins passt de bal in één keer door. White rent richting de bal. White haalt uit met een fantastische trap. McArthur bokst de bal weg.

40e minuut.
Adcock rent richting de bal. Adcock speelt de bal door. Dickerson is nu in balbezit. White verovert de bal door een tackle van achteren. White haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quaking Freedom 56%, Peaceful Suns 44%.
Quaking Freedom - Peaceful Suns 0:1

69e minuut.
Palmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmer geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Davis de bal onder controle te krijgen. Pilarski is nu in balbezit. Pilarski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Blakely trapt de bal weg van het doel. Adcock heeft problemen om de bal te vangen. Adkins maakt een afschuwelijke overtreding. Adkins is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

79e minuut.
Daar is Pilarski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Campbell bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilarski met een sublieme pass. Davis bereikt de bal nog maar net als eerste. Davis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
White bereikt de bal nog maar net als eerste. Adcock bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van White. White krijgt een gele kaart. Adcock roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Adcock kan niet meer verder spelen. Roberts komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Davis speelt de bal door. Newberry rent richting de bal. Pilarski onderschept slim de pass. Pilarski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quaking Freedom 53%, Peaceful Suns 47%.
Quaking Freedom - Peaceful Suns 0:1