Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Highland Dragons Honorable Freedom
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 20.2
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Kreis passt de bal met de wreef. Sandburg is nu in balbezit. Sandburg draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Parsons de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Highland Dragons - Honorable Freedom 1:0

12e minuut.
Terris geeft een lange en hoge pass. Mondale kopt de bal weg. Sandburg is nu in balbezit. Kreis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreis schiet op doel. Barnett probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Hudson geeft de bal voor. Inworp. Upchurch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jolie rent richting de bal. Jolie geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Nicklaus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ingels rent richting de bal. Ingels schiet op doel. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Daar is Breathitt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kreis is nu in balbezit. Kreis probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sandburg de bal. Sandburg haalt uit met een fantastische trap. Barnett verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Breathitt probeert naar een medespeler te passen. Baldwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilliam maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Gilliam moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Gilliam schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Baldwin roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Baldwin kan niet meer verder spelen. Zeller komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Klungelig pakt Bodner de bal. Zeller rent richting de bal. Jolie tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jolie krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Breathitt rent richting de bal. Kreis verovert de bal door een tackle van achteren. Kreis probeert naar een medespeler te passen. Sandburg is nu in balbezit. Sandburg haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Highland Dragons 55%, Honorable Freedom 45%.
Highland Dragons - Honorable Freedom 1:0

79e minuut.
Breathitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodner verovert de bal door een tackle van achteren. Breathitt tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Breathitt krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Barnett trapt de bal weg van het doel. Ingels bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bodner. Bodner krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Highland Dragons 41%, Honorable Freedom 59%.
Highland Dragons - Honorable Freedom 1:0