Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Flagrant Choppers Western Fire
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten unsatisfactory
hopeless Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Workman passt de bal met de wreef. Sanders is nu in balbezit. Harrison begaat een overtreding. Harrison krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Karl kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Blackmon de bal onder controle te krijgen. Arnaud rent richting de bal. Sanders verovert de bal door een tackle van achteren. Sanders haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Dayak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraus is nu in balbezit. Dayak begaat een overtreding. Dayak krijgt een gele kaart. Kraus is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Karl zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Harrison kan de bal niet met de borst controleren. Blackmon is nu in balbezit. Blackmon schiet op doel. Shelton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Arnaud geeft een hoge lob. Ocean kopt de bal weg. Klungelig pakt Layfield de bal. Lockheed bereikt de bal nog maar net als eerste. Lockheed schiet op doel. Brooke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Dempsey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lockheed bereikt de bal nog maar net als eerste. Lockheed schiet op doel. Brooke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Dayak geeft de bal voor. Klungelig pakt Karl de bal. Caution geeft de bal voor. Cavanaugh is nu in balbezit. Cavanaugh haalt uit met een fantastische trap. Brooke bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cavanaugh geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Brooke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Ocean is nu in balbezit. Palmer verovert de bal door een tackle van achteren. Lockheed verovert de bal door een tackle van achteren. Lockheed schiet op doel. Brooke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Flagrant Choppers - Western Fire 1:0

29e minuut.
Blackmon verovert de bal door een tackle van achteren. Blackmon probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kraus de bal. Cavanaugh bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavanaugh draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flagrant Choppers 53%, Western Fire 47%.
Flagrant Choppers - Western Fire 1:0

66e minuut.
Shelton trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Palmer met een snelle inworp. Blackmon is nu in balbezit. Blackmon schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Ocean met een sublieme pass. Lockheed bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraus verovert de bal door een tackle van achteren. Ocean is nu in balbezit. Ocean schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flagrant Choppers 50%, Western Fire 50%.
Flagrant Choppers - Western Fire 1:0