Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Infamous Titans Black Choppers
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 19.7
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Reyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Millard verovert de bal door een tackle van achteren. Millard passt de bal in één keer door. Carlstedt is nu in balbezit. Carlstedt schiet op doel. De bal raakt de paal.

15e minuut.
Anthony rent richting de bal. Bonseu onderschept slim de pass. Millard probeert naar een medespeler te passen. Carlstedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlstedt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Millard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonseu onderschept slim de pass. Bonseu speelt de bal door. Pence heeft problemen om de bal te vangen. Pence schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Sergeant probeert naar een medespeler te passen. Hoak is nu in balbezit. Hoak met een sublieme pass. Anthony is nu in balbezit. Anthony schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
McCain controleert de bal met de borst. Ralph geeft een hoge lob. McCain probeert de bal aan de voet te houden. Reyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyna draait met de bal, schiet en ... Franchino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Bonseu is nu in balbezit. Anthony verovert de bal door een tackle van achteren. Anthony passt de bal zonder na te denken. Harris bereikt de bal nog maar net als eerste. Harris geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Cheney geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Presley met een snelle inworp. Pence bereikt de bal nog maar net als eerste. Pence draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infamous Titans 55%, Black Choppers 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Infamous Titans - Black Choppers 0:0

68e minuut.
Grace is nu in balbezit. Grace geeft de bal voor. Daar is Bigsby, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carlstedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlstedt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Hoak heeft problemen om de bal te vangen. Sergeant rent richting de bal. Sergeant passt de bal zonder na te denken. Pence rent richting de bal. Pence draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infamous Titans 35%, Black Choppers 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Infamous Titans - Black Choppers 0:0