Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
All stars F.C Young Foxes
433 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Lincoln geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hopson met een snelle inworp. Wyler bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyler geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Berhalter bereikt de bal nog maar net als eerste. Grant verovert de bal door een tackle van achteren. Grant geeft een lange en hoge pass. Robertson krijgt zijn hoofd ertegen. Coleman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
All stars F.C - Young Foxes 1:0

16e minuut.
Razov bereikt de bal nog maar net als eerste. Travis rent richting de bal. Razov is nu in balbezit. Travis rent richting de bal. Travis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Havlicek geeft de bal voor. Klungelig pakt Dole de bal. Chappelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Razov onderschept slim de pass. Razov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Trujillo speelt de bal door. Daar is Travis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Travis passt de bal in één keer door. Razov is nu in balbezit. Razov draait met de bal, schiet en ... Conrad bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: All stars F.C 52%, Young Foxes 48%.
All stars F.C - Young Foxes 1:0

80e minuut.
Brand geeft een hoge lob. Durst is nu in balbezit. Met opzet legt Razov zijn tegenspeler op de grond. Razov krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Durst raakt geblesseerd tijdens het duel. Durst zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Coleman speelt de bal door. Razov kopt de bal weg. Travis rent richting de bal. Travis draait met de bal, schiet en ... Conrad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: All stars F.C 53%, Young Foxes 47%.
All stars F.C - Young Foxes 1:0