Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crazy Pigs UTD Hornets
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 21.2
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


13e minuut.
Yankey bereikt de bal nog maar net als eerste. Fraser rent richting de bal. Yankey rent richting de bal. Owsley bereikt de bal nog maar net als eerste. Owsley draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Christopher passt de bal in één keer door. Lambert bereikt de bal nog maar net als eerste. Swanson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lambert wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Lambert kan niet meer verder spelen. Frazier komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Stine geeft een lange en hoge pass. Lincoln kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Gore de bal onder controle te krijgen. Owsley is nu in balbezit. Owsley haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Lincoln met een sublieme pass. Gore rent richting de bal. Owsley onderschept slim de pass. Owsley haalt uit met een fantastische trap. Diamond probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Crazy Pigs - UTD Hornets 1:0

25e minuut.
Jefferson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jefferson geeft een lange en hoge pass. Fraser probeert naar een medespeler te passen. Frazier is nu in balbezit. Frazier draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Yankey rent richting de bal. Owsley bereikt de bal nog maar net als eerste. Yankey bereikt de bal nog maar net als eerste. Yankey draait met de bal, schiet en ... Diamond maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

39e minuut.
Fraser rent richting de bal. Yankey verovert de bal door een tackle van achteren. Yankey passt de bal met de wreef. Frazier is nu in balbezit. Frazier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Crazy Pigs - UTD Hornets 1:1

43e minuut.
Gore heeft problemen om de bal te vangen. Owsley is nu in balbezit. Yankey rent richting de bal. Yankey haalt uit met een fantastische trap. Stine verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crazy Pigs 44%, UTD Hornets 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Crazy Pigs - UTD Hornets 1:1

49e minuut.
Klungelig pakt O`Neil de bal. Owsley rent richting de bal. Yankey is nu in balbezit. Owsley is nu in balbezit. Owsley schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Crazy Pigs - UTD Hornets 2:1

55e minuut.
Griffey geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jefferson met een snelle inworp. Hamilton is nu in balbezit. Hamilton draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Brown geeft de bal voor. Inworp. Jefferson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hamilton heeft problemen om de bal te vangen. Hamilton geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jefferson zal de hoekschop nemen. Adams heeft problemen om de bal te vangen. Adams draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
McCarty raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fuller komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crazy Pigs 66%, UTD Hornets 34%.
Crazy Pigs - UTD Hornets 2:1