Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Young Astronauts Red Pistons
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
11 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 20.4
hopeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


17e minuut.
Sparks heeft problemen om de bal te vangen. Hartman schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sparks raakt geblesseerd tijdens het duel. Sparks zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Evans is nu in balbezit. Evans haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Leslie probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bonds de bal. Bonds passt de bal in één keer door. Evans rent richting de bal. Evans draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Young Astronauts - Red Pistons 1:0

27e minuut.
Kovalenko geeft de bal voor. Quaranta zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Edmonson rent richting de bal. Evans onderschept slim de pass. Evans haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Kolb geeft de bal voor. Clark kopt de bal weg. Daar is McGinnis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barr is nu in balbezit. Barr draait met de bal, schiet en ... Lochrie bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Young Astronauts 65%, Red Pistons 35%.
Young Astronauts - Red Pistons 1:0

46e minuut.
Nicholas bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicholas passt de bal zonder na te denken. Quaranta met een sublieme pass. Evans rent richting de bal. Evans haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Na een snelle pass probeert Evans de bal onder controle te krijgen. Leslie is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bonds. Leslie wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

59e minuut.
Nicholas verovert de bal door een tackle van achteren. Nicholas geeft een lange en hoge pass. Daar is Edmonson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Evans is nu in balbezit. Evans draait met de bal, schiet en ... Karl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Kolb met de inworp. Kovalenko is nu in balbezit. Drew bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovalenko verovert de bal door een tackle van achteren. Kovalenko geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Barr is nu in balbezit. Phelps is nu in balbezit. Barr is nu in balbezit. Phelps is nu in balbezit. Phelps draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Karl trapt de bal weg. Phelps kopt de bal weg. McGinnis bereikt de bal nog maar net als eerste. Barr verovert de bal door een tackle van achteren. Barr draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Drew rent richting de bal. Kolb rent richting de bal. Kolb speelt de bal door. Barr bereikt de bal nog maar net als eerste. Barr schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Young Astronauts 51%, Red Pistons 49%.
Young Astronauts - Red Pistons 1:0