Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olympus Fire Icy Vandals
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
14 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 20.7
zwak Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Spann raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Burciaga komt het veld opgelopen.

5e minuut.
Izzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ijaz verovert de bal door een tackle van achteren. Ijaz passt de bal zonder na te denken. Burciaga is nu in balbezit. Burciaga schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Boyle speelt de bal door. Bogans rent richting de bal. Ijaz onderschept slim de pass. Ijaz schiet op doel. Branch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympus Fire - Icy Vandals 1:0

27e minuut.
Bogans verovert de bal door een tackle van achteren. Kerry is nu in balbezit. Ijaz rent richting de bal. Burciaga rent richting de bal. Burciaga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Ijaz probeert naar een medespeler te passen. Burciaga is nu in balbezit. Gladney tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gladney krijgt een gele kaart. Burciaga raakt geblesseerd tijdens het duel. Ijaz komt bij de bal en schiet. Gladney probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Branch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympus Fire - Icy Vandals 2:0

36e minuut.
Goodman speelt de bal door. Ijaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ijaz met een sublieme pass. Burciaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Burciaga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympus Fire - Icy Vandals 3:0

41e minuut.
Boyle is nu in balbezit. Boyle speelt de bal door. Gladney bereikt de bal nog maar net als eerste. Burciaga onderschept slim de pass. Burciaga schiet op doel. Branch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Newsome geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Silverstein met een snelle inworp. Booth is nu in balbezit. Booth geeft een hoge lob. Wooden probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympus Fire 35%, Icy Vandals 65%.
Olympus Fire - Icy Vandals 3:0

47e minuut.
Goodman geeft de bal voor. Gladney is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Burciaga. Burciaga krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Lacey passt de bal zonder na te denken. Aaron is nu in balbezit. Aaron met een sublieme pass. Roberts rent richting de bal. Roberts haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Silverstein onderschept slim de pass. Silverstein passt de bal zonder na te denken. Burciaga is nu in balbezit. Burciaga schiet op doel. Branch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympus Fire - Icy Vandals 4:0

67e minuut.
Bogans geeft een hoge lob. Munster bereikt de bal nog maar net als eerste. Munster passt de bal met de wreef. Roberts bereikt de bal nog maar net als eerste. Roberts draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Olympus Fire - Icy Vandals 4:1

71e minuut.
Goodman bereikt de bal nog maar net als eerste. Aaron rent richting de bal. Aaron passt de bal met de wreef. Roberts bereikt de bal nog maar net als eerste. Roberts draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olympus Fire - Icy Vandals 4:2

74e minuut.
Izzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ijaz verovert de bal door een tackle van achteren. Ijaz met een sublieme pass. Burciaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Burciaga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olympus Fire - Icy Vandals 5:2

87e minuut.
Robertson bereikt de bal nog maar net als eerste. Robertson probeert naar een medespeler te passen. Lacey rent richting de bal. Burciaga verovert de bal door een tackle van achteren. Burciaga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympus Fire 38%, Icy Vandals 62%.
Olympus Fire - Icy Vandals 5:2