Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Böse Läufer Schamlose Monde
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.1 gemiddelde waardering 20.5
weak Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Kalesse bereikt de bal nog maar net als eerste. Machon verovert de bal door een tackle van achteren. Machon passt de bal in één keer door. Adomeit rent richting de bal. Adomeit draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Backes onderschept slim de pass. Backes met een sublieme pass. Baab rent richting de bal. Binz onderschept slim de pass. Binz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Gartung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Binz rent richting de bal. Binz draait met de bal, schiet en ... Bülow kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Binz is nu in balbezit. Binz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Böse Läufer - Schamlose Monde 0:1

20e minuut.
Machon bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalesse onderschept slim de pass. Kalesse speelt de bal door. Binz bereikt de bal nog maar net als eerste. Binz schiet op doel. Bülow verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Vogel met een snelle inworp. Backes rent richting de bal. Backes geeft een hoge lob. Daar is Mothes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mothes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Böse Läufer - Schamlose Monde 0:2

33e minuut.
Backes bereikt de bal nog maar net als eerste. Backes met een sublieme pass. Binz rent richting de bal. Binz schiet op doel. Na een snelle pass probeert Baab de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Böse Läufer - Schamlose Monde 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Böse Läufer 52%, Schamlose Monde 48%.
Böse Läufer - Schamlose Monde 0:3

67e minuut.
Ruddigkeit probeert naar een medespeler te passen. Machon bereikt de bal nog maar net als eerste. Machon speelt de bal door. Adomeit is nu in balbezit. Adomeit draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Mothes geeft de bal voor. Corral geeft de bal voor. Kalesse is nu in balbezit. Machon onderschept slim de pass. Machon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Böse Läufer - Schamlose Monde 1:3

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mothes met de inworp. Kalesse met een sublieme pass. Binz is nu in balbezit. Binz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Böse Läufer 38%, Schamlose Monde 62%.
Böse Läufer - Schamlose Monde 1:3