Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vallhalla FC Schuldige Monde
Sweep Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 21.9
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Brettschneider speelt de bal door. Gnuschke rent richting de bal. Gnuschke haalt uit met een fantastische trap. Weller probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Vallhalla FC - Schuldige Monde 1:0

18e minuut.
Nordmann met een sublieme pass. Sallmeier rent richting de bal. Sallmeier probeert naar een medespeler te passen. Gnuschke rent richting de bal. Gnuschke schiet op doel. Chappell verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Leutnitz rent richting de bal. Leutnitz geeft een lange en hoge pass. Hitzfeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Pabst verovert de bal door een tackle van achteren. Pabst draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Nachbauer rent richting de bal. Nachbauer met een sublieme pass. Hitzfeld rent richting de bal. Leutnitz is nu in balbezit. Leutnitz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vallhalla FC 45%, Schuldige Monde 55%.
Vallhalla FC - Schuldige Monde 1:0

53e minuut.
Brettschneider bereikt de bal nog maar net als eerste. Brettschneider passt de bal zonder na te denken. Beuchel is nu in balbezit. Beuchel haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Jauernig de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Vallhalla FC - Schuldige Monde 2:0

58e minuut.
Leutnitz rent richting de bal. Leutnitz passt de bal zonder na te denken. Pabst is nu in balbezit. Pabst haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Inworp. Sallmeier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gnuschke speelt de bal door. Brettschneider rent richting de bal. Brettschneider geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Gnuschke bereikt de bal nog maar net als eerste. Beuchel is nu in balbezit. Gnuschke bereikt de bal nog maar net als eerste. Beuchel bereikt de bal nog maar net als eerste. Beuchel schiet op doel. Chappell verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vallhalla FC 41%, Schuldige Monde 59%.
Vallhalla FC - Schuldige Monde 2:0