Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borussia Duderstadt 09 Verwegene Barette
Grund Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
31% Spel op eigen helft 69%
29 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.6 gemiddelde waardering 20.2
good Schieten poor
adequate Passen weak
average Verdedigen poor


3e minuut.
Găină passt de bal zonder na te denken. Parlau is nu in balbezit. Parlau passt de bal in één keer door. Daar is Rowiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rowiński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Lammer is nu in balbezit. Habich verovert de bal door een tackle van achteren. Habich probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rowiński de bal. Rowiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Duderstadt 09 - Verwegene Barette 1:0

18e minuut.
Ramírez probeert naar een medespeler te passen. Danielczy rent richting de bal. Petry maakt een afschuwelijke overtreding. Petry krijgt een gele kaart. Danielczy wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Danielczy kan niet meer verder spelen. Tekin komt het veld opgelopen. Parlau wilt de vrije trap nemen. Klungelig pakt Lammer de bal. Rowiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rowiński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Daar is Lammer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rowiński is nu in balbezit. Rowiński passt de bal met de wreef. Tekin is nu in balbezit. Tekin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Tekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rowiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekin rent richting de bal. Tekin haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Philipp de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Duderstadt 09 - Verwegene Barette 2:0

21e minuut.
Binz bereikt de bal nog maar net als eerste. Parlau onderschept slim de pass. Parlau probeert naar een medespeler te passen. Tekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Duderstadt 09 - Verwegene Barette 3:0

30e minuut.
Kalwa is nu in balbezit. Rowiński onderschept slim de pass. Tekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekin haalt uit met een fantastische trap. Faller probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Duderstadt 09 - Verwegene Barette 4:0

32e minuut.
Na een snelle pass probeert Kalwa de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Parlau geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rowiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rowiński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Philipp is nu in balbezit. Philipp geeft de bal voor. Tekin is nu in balbezit. Tekin haalt uit met een fantastische trap. Faller probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Duderstadt 09 - Verwegene Barette 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Duderstadt 09 31%, Verwegene Barette 69%.
Borussia Duderstadt 09 - Verwegene Barette 5:0

50e minuut.
Ramírez rent richting de bal. Ramírez passt de bal met de wreef. Rowiński rent richting de bal. Rowiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Duderstadt 09 - Verwegene Barette 6:0

58e minuut.
Inworp. Habich met de inworp. Rowiński rent richting de bal. Rowiński schiet op doel. Faller werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Duderstadt 09 - Verwegene Barette 7:0

62e minuut.
Backinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Habich verovert de bal door een tackle van achteren. Habich geeft een lange en hoge pass. Tekin rent richting de bal. Tekin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Habich bereikt de bal nog maar net als eerste. Backinger verovert de bal door een tackle van achteren. Backinger geeft een hoge lob. Tekin is nu in balbezit. Tekin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Backinger raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Drescher komt het veld opgelopen. Faller met een harde bal richting middenveld. Ramírez kopt de bal weg. Klungelig pakt Tekin de bal. Tekin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Faller trapt de bal weg van het doel. Habich kopt de bal weg. Daar is Tekin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rowiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rowiński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Tekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekin verovert de bal door een tackle van achteren. Tekin schiet op doel. Faller maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Duderstadt 09 - Verwegene Barette 8:0

71e minuut.
Petry bereikt de bal nog maar net als eerste. Parlau verovert de bal door een tackle van achteren. Parlau geeft de bal voor. Rowiński is nu in balbezit. Rowiński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Binz is nu in balbezit. Parlau onderschept slim de pass. Parlau passt de bal zonder na te denken. Ramírez rent richting de bal. Ramírez passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Habich bereikt de bal nog maar net als eerste. Habich passt de bal met de wreef. Remacle rent richting de bal. Rowiński verovert de bal door een tackle van achteren. Rowiński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Ramírez passt de bal in één keer door. Kalwa is nu in balbezit. Tekin onderschept slim de pass. Tekin haalt uit met een fantastische trap. Faller werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Duderstadt 09 - Verwegene Barette 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Duderstadt 09 30%, Verwegene Barette 70%.
Borussia Duderstadt 09 - Verwegene Barette 9:0