Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mineros Adictos Real Mursiya CF
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 19.3
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Malnero passt de bal in één keer door. Morientes bereikt de bal nog maar net als eerste. Morientes met een sublieme pass. Luccin rent richting de bal. Luccin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mineros Adictos - Real Mursiya CF 0:1

6e minuut.
Daar is Guedes da Silva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colmenero onderschept slim de pass. Olave geeft de bal voor. Gutiérrez Moreno is nu in balbezit. Gutiérrez Moreno draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
García Sedano probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Martínez Racero met de inworp. Guedes da Silva rent richting de bal. Guedes da Silva schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Olave bereikt de bal nog maar net als eerste. Luccin verovert de bal door een tackle van achteren. Fraile is nu in balbezit. Luccin bereikt de bal nog maar net als eerste. Luccin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Olave raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Autet komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Basavilbaso rent richting de bal. Basavilbaso geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. García Sedano met de inworp. Ona geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Padilla geeft een lange en hoge pass. Inworp. García Fonseca met de inworp. Guedes da Silva heeft problemen om de bal te vangen. Guedes da Silva geeft de bal voor. Fortes Rodríguez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mineros Adictos 51%, Real Mursiya CF 49%.
Mineros Adictos - Real Mursiya CF 0:1

51e minuut.
Klungelig pakt Mallol de bal. Colmenero bereikt de bal nog maar net als eerste. García Fonseca verovert de bal door een tackle van achteren. Guedes da Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Guedes da Silva haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mineros Adictos - Real Mursiya CF 1:1

53e minuut.
Morientes passt de bal zonder na te denken. Martínez Racero rent richting de bal. Martínez Racero speelt de bal door. Gutiérrez Moreno is nu in balbezit. Gutiérrez Moreno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mineros Adictos - Real Mursiya CF 2:1

60e minuut.
Serrano Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. García Fonseca onderschept slim de pass. García Fonseca passt de bal in één keer door. Gutiérrez Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez Moreno haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Malnero passt de bal zonder na te denken. Mallol rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Autet. Autet krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Basavilbaso geeft een hoge lob. Padilla kan de bal niet met de borst controleren. Gutiérrez Moreno rent richting de bal. Gutiérrez Moreno haalt uit met een fantastische trap. Fortes Rodríguez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mineros Adictos - Real Mursiya CF 3:1

87e minuut.
García Sedano is nu in balbezit. García Sedano probeert naar een medespeler te passen. Morote rent richting de bal. Luccin verovert de bal door een tackle van achteren. Luccin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mineros Adictos 48%, Real Mursiya CF 52%.
Mineros Adictos - Real Mursiya CF 3:1