Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Holotúridos Agudos Cohetes Perdedores
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 20.9
average Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


17e minuut.
Cervero kopt de bal weg. de Paula rent richting de bal. de Paula speelt de bal door. Escoda rent richting de bal. Escoda draait met de bal, schiet en ... Matabuena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Matabuena trapt de bal weg van het doel. Ruiz Hierro kopt de bal weg. Cervero probeert naar een medespeler te passen. García Monte is nu in balbezit. García Monte haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Treviño rent richting de bal. de Paula verovert de bal door een tackle van achteren. de Paula speelt de bal door. García Monte bereikt de bal nog maar net als eerste. García Monte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Holotúridos Agudos - Cohetes Perdedores 1:0

31e minuut.
Muñiz Fernández passt de bal met de wreef. Ruiz Hierro is nu in balbezit. Ruiz Hierro met een sublieme pass. Escoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Escoda haalt uit met een fantastische trap. Matabuena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Cervero onderschept slim de pass. Cervero met een sublieme pass. de Paula is nu in balbezit. Ruiz Hierro verovert de bal door een tackle van achteren. Ruiz Hierro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Holotúridos Agudos - Cohetes Perdedores 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Holotúridos Agudos 63%, Cohetes Perdedores 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Holotúridos Agudos - Cohetes Perdedores 1:1

57e minuut.
Muñiz Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Trueba verovert de bal door een tackle van achteren. García Monte is nu in balbezit. Trueba bereikt de bal nog maar net als eerste. Trueba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
García Monte geeft de bal voor. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez passt de bal met de wreef. Trueba is nu in balbezit. Trueba schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Treviño bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñiz Fernández is nu in balbezit. Muñiz Fernández speelt de bal door. Escoda is nu in balbezit. Escoda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Holotúridos Agudos - Cohetes Perdedores 1:2

68e minuut.
García Álvarez kopt de bal weg. Cervero speelt de bal door. García Monte bereikt de bal nog maar net als eerste. Trueba is nu in balbezit. Trueba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Holotúridos Agudos - Cohetes Perdedores 2:2

73e minuut.
Cervero is nu in balbezit. Fernández Alvarellos is nu in balbezit. Fernández Alvarellos passt de bal met de wreef. García Monte rent richting de bal. García Monte draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Martínez verovert de bal door een tackle van achteren. Ruiz Hierro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Hierro met een sublieme pass. Escoda is nu in balbezit. Escoda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Daar is Muñiz Fernández, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trueba rent richting de bal. Trueba passt de bal in één keer door. García Monte bereikt de bal nog maar net als eerste. García Monte haalt uit met een fantastische trap. Sacarés verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Holotúridos Agudos 43%, Cohetes Perdedores 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Holotúridos Agudos - Cohetes Perdedores 2:2