Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cohetes Perdedores REAL MURCIA IMPERIAL
Normal Tactiek Attack
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.1 gemiddelde waardering 19.2
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Martínez probeert naar een medespeler te passen. Batista is nu in balbezit. Batista passt de bal in één keer door. Saavedra Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Saavedra Muñoz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Sacarés trapt de bal weg van het doel. Losantos Omar kopt de bal weg. Matamales probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Escoda is nu in balbezit. Escoda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Atxábal geeft een lange en hoge pass. Escoda kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Pons de bal onder controle te krijgen. Tido rent richting de bal. Tido haalt uit met een fantastische trap. Sacarés probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Pons met een sublieme pass. Amigo Ferreiro is nu in balbezit. Amigo Ferreiro met een sublieme pass. Batista rent richting de bal. Batista haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cohetes Perdedores 57%, REAL MURCIA IMPERIAL 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cohetes Perdedores - REAL MURCIA IMPERIAL 0:0

71e minuut.
Escoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Alonso rent richting de bal. Martínez Alonso passt de bal zonder na te denken. Escoda is nu in balbezit. Escoda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cohetes Perdedores - REAL MURCIA IMPERIAL 1:0

87e minuut.
Asián passt de bal zonder na te denken. Pons speelt de bal door. Losantos Omar probeert naar een medespeler te passen. Escoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Escoda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cohetes Perdedores 51%, REAL MURCIA IMPERIAL 49%.
Cohetes Perdedores - REAL MURCIA IMPERIAL 1:0