Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cerdos Repugnantes Búhos Viles
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
García Torre passt de bal in één keer door. Montiagut probeert de bal aan de voet te houden. Marín Vázquez is nu in balbezit. Marín Vázquez draait met de bal, schiet en ... Gusano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cerdos Repugnantes - Búhos Viles 0:1

14e minuut.
Ruiz Cárdenas rent richting de bal. Marín Vázquez onderschept slim de pass. Marín Vázquez draait met de bal, schiet en ... Duarte probeert de bal met de borst te controleren. Duarte geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

26e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Canabal met een harde bal richting middenveld. Varela kopt de bal weg. Luccin bereikt de bal nog maar net als eerste. Luccin draait met de bal, schiet en ... Canabal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cerdos Repugnantes 48%, Búhos Viles 52%.
Cerdos Repugnantes - Búhos Viles 0:1

53e minuut.
Miñambres Pascual geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gutiérrez Roldán zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. García Torre rent richting de bal. García Torre geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Argensó verovert de bal door een tackle van achteren. García Torre bereikt de bal nog maar net als eerste. García Torre passt de bal met de wreef. Marín Vázquez rent richting de bal. Marín Vázquez haalt uit met een fantastische trap. Gusano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cerdos Repugnantes 77%, Búhos Viles 23%.
Cerdos Repugnantes - Búhos Viles 0:1