Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Caminantes Chorreantes Monos del Agua
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 17.8
average Schieten poor
weak Passen poor
weak Verdedigen weak


3e minuut.
Suárez Valentín geeft een hoge lob. Ceniceros is nu in balbezit. Ceniceros speelt de bal door. García del Valle is nu in balbezit. García del Valle draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Klungelig pakt Sánchez Capdevila de bal. Pérez Costa rent richting de bal. Sánchez Capdevila verovert de bal door een tackle van achteren. Sánchez Capdevila draait met de bal, schiet en ... Suárez García probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Mulero Villena geeft een hoge lob. Inworp. Suárez Valentín met de inworp. Ceniceros is nu in balbezit. Ceniceros geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Caminantes Chorreantes - Monos del Agua 1:0

24e minuut.
Inworp. Tortosa met de inworp. Ceniceros rent richting de bal. Ceniceros geeft de bal voor. García del Valle krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Caminantes Chorreantes - Monos del Agua 2:0

38e minuut.
Suárez Valentín is nu in balbezit. Suárez Valentín passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Riestra Presa de bal. García del Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. García del Valle schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Pérez Fernández is nu in balbezit. Pérez Costa is nu in balbezit. Pérez Costa passt de bal met de wreef. Daar is García del Valle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García del Valle haalt uit met een fantastische trap. Arquero bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caminantes Chorreantes 30%, Monos del Agua 70%.
Caminantes Chorreantes - Monos del Agua 2:0

65e minuut.
Bartolomé rent richting de bal. Bartolomé geeft een lange en hoge pass. Suárez García probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sánchez Capdevila is nu in balbezit. Sánchez Capdevila draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
La Plagia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceniceros verovert de bal door een tackle van achteren. Ceniceros met een sublieme pass. García del Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. García del Valle haalt uit met een fantastische trap. Arquero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Pérez del Río bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez del Río geeft de bal voor. Pérez Calle controleert de bal met de borst. Lacruz Gómez is nu in balbezit. Lacruz Gómez draait met de bal, schiet en ... Roba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caminantes Chorreantes 52%, Monos del Agua 48%.
Caminantes Chorreantes - Monos del Agua 2:0