Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mineros Rápidos Proletarios C.F.
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 18.3
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


18e minuut.
Egido rent richting de bal. Cabrerizo onderschept slim de pass. Cabrerizo passt de bal in één keer door. Morente is nu in balbezit. Morente schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Morente bereikt de bal nog maar net als eerste. Egido onderschept slim de pass. Pagés verovert de bal door een tackle van achteren. Morente bereikt de bal nog maar net als eerste. Morente draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Jurado Molina is nu in balbezit. López Baquero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jurado Molina is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jurado Molina zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Agustín de bal. Morente is nu in balbezit. Morente haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Jurado Molina passt de bal zonder na te denken. González Pujol kan de bal niet met de borst controleren. González Pujol passt de bal met de wreef. Carlos Olave is nu in balbezit. Carlos Olave draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mineros Rápidos 42%, Proletarios C.F. 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mineros Rápidos - Proletarios C.F. 0:0

46e minuut.
Morente met een sublieme pass. Egido is nu in balbezit. Egido passt de bal met de wreef. Carlos Olave rent richting de bal. Carlos Olave haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Funes met een sublieme pass. Chumillas is nu in balbezit. Carlos Olave rent richting de bal. González Pujol bereikt de bal nog maar net als eerste. González Pujol schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Klungelig pakt Carlos Olave de bal. Pérez Blanco is nu in balbezit. Carlos Olave onderschept slim de pass. González Pujol is nu in balbezit. González Pujol schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Pérez Blanco verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Agustín. Pérez Blanco raakt geblesseerd tijdens het duel. Pérez Blanco met een snel genomen vrije trap. Poyatos heeft problemen om de bal te vangen. Morente bereikt de bal nog maar net als eerste. Morente schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mineros Rápidos 52%, Proletarios C.F. 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mineros Rápidos - Proletarios C.F. 0:0