Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Perros Mágicos Monarcas de España
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.3 gemiddelde waardering 20.3
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Rodríguez Soria rent richting de bal. Frígola rent richting de bal. Rodríguez Soria begaat een overtreding. Rodríguez Soria krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Frígola is nu in balbezit. Frígola passt de bal zonder na te denken. Figares bereikt de bal nog maar net als eerste. Ríos rent richting de bal. Ríos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Martín Morín is nu in balbezit. Martín Morín geeft een hoge lob. Figares rent richting de bal. Figares schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Perros Mágicos - Monarcas de España 1:0

11e minuut.
Rodríguez Soria probeert naar een medespeler te passen. Negro heeft problemen om de bal te vangen. Figares is nu in balbezit. Figares schiet op doel. Montaña probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Loredo rent richting de bal. Martín Alexandre verovert de bal door een tackle van achteren. Martín Morín is nu in balbezit. Martín Alexandre verovert de bal door een tackle van achteren. Martín Alexandre geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Ríos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezcurra onderschept slim de pass. Ezcurra probeert naar een medespeler te passen. Rodríguez Soria bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Soria haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Sutil rent richting de bal. Sutil speelt de bal door. Daar is Serrano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Figares rent richting de bal. Figares haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Martín Morín bereikt de bal nog maar net als eerste. Negro rent richting de bal. Negro probeert naar een medespeler te passen. Rodríguez Soria rent richting de bal. Rodríguez Soria schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Perros Mágicos - Monarcas de España 1:1

28e minuut.
Figares probeert naar een medespeler te passen. Ríos is nu in balbezit. Negro bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Soria bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Soria draait met de bal, schiet en ... Infantes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perros Mágicos - Monarcas de España 1:2

30e minuut.
Rodríguez Soria rent richting de bal. Rodríguez Soria met een sublieme pass. Loredo heeft problemen om de bal te vangen. Negro rent richting de bal. Negro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Hompanera Prieto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Frígola is nu in balbezit. Frígola met een sublieme pass. Figares rent richting de bal. Figares schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perros Mágicos 58%, Monarcas de España 42%.
Perros Mágicos - Monarcas de España 1:2

53e minuut.
Hompanera Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pineda Cabo. Hompanera Prieto raakt geblesseerd tijdens het duel. Hompanera Prieto zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Serrano kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Pineda Cabo probeert naar een medespeler te passen. Ríos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ríos passt de bal met de wreef. Figares rent richting de bal. Figares schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Ezcurra onderschept slim de pass. Ezcurra speelt de bal door. Zarco is nu in balbezit. Rodríguez Soria verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez Soria draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Mols rent richting de bal. Hompanera Prieto verovert de bal door een tackle van achteren. Hompanera Prieto speelt de bal door. Rodríguez Soria bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Soria schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Daudé zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hompanera Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Mols tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mols krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Sanz Cordón geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Loredo met een snelle inworp. Sutil is nu in balbezit. Sutil geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perros Mágicos 50%, Monarcas de España 50%.
Perros Mágicos - Monarcas de España 1:2