Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Frikis Maravillosos Gamusinos Locos
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 19.2
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Cabezas rent richting de bal. Infante onderschept slim de pass. Infante met een sublieme pass. Domenech Ceballos is nu in balbezit. Domenech Ceballos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Infante rent richting de bal. Infante probeert naar een medespeler te passen. Encinar rent richting de bal. Domenech Ceballos bereikt de bal nog maar net als eerste. Domenech Ceballos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Tocornal speelt de bal door. Infante kan de bal niet met de borst controleren. Infante met een sublieme pass. Domenech Ceballos is nu in balbezit. Domenech Ceballos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Frikis Maravillosos 41%, Gamusinos Locos 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Frikis Maravillosos - Gamusinos Locos 0:0

50e minuut.
Cabrejo is nu in balbezit. Niño Bejarano verovert de bal door een tackle van achteren. Billabona bereikt de bal nog maar net als eerste. Niño Bejarano onderschept slim de pass. Niño Bejarano geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Roser geeft een lange en hoge pass. Inworp. Niño Bejarano met een snelle inworp. de la Osa bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Osa geeft de bal voor. Bretones probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Infante rent richting de bal. Toledo onderschept slim de pass. Toledo met een sublieme pass. de la Osa bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Osa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Infante met een sublieme pass. Domenech Ceballos is nu in balbezit. Encinar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Domenech Ceballos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Domenech Ceballos neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Monge verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Frikis Maravillosos - Gamusinos Locos 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Frikis Maravillosos 37%, Gamusinos Locos 63%.
Frikis Maravillosos - Gamusinos Locos 0:1