Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Monarcas de España Frikis Maravillosos
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten poor
weak Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Daar is de la Osa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mols rent richting de bal. de la Osa begaat een overtreding. de la Osa krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Ezcurra kopt de bal weg. Daar is Mañes Padial, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodríguez Soria is nu in balbezit. Rodríguez Soria haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Toledo de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Negro rent richting de bal. Cabezas rent richting de bal. Negro rent richting de bal. Negro haalt uit met een fantastische trap. Torres Rodríguez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Monge verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rodríguez Soria is nu in balbezit. Rodríguez Soria schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monarcas de España 43%, Frikis Maravillosos 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Monarcas de España - Frikis Maravillosos 0:0

68e minuut.
Pérez Muñoz met de inworp. de la Osa bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Osa geeft de bal voor. Niño Bejarano bereikt de bal nog maar net als eerste. Niño Bejarano passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Andradas Asurmendi passt de bal zonder na te denken. Negro controleert de bal met de borst. Rodríguez Soria rent richting de bal. Negro bereikt de bal nog maar net als eerste. Negro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monarcas de España 51%, Frikis Maravillosos 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Monarcas de España - Frikis Maravillosos 0:0