Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cernícalos Pudientes AS Lazio
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 20.8
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Ortega Momparlet verovert de bal door een tackle van achteren. Padrón bereikt de bal nog maar net als eerste. Padrón passt de bal met de wreef. Jáuregui Blanco rent richting de bal. Jáuregui Blanco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Rodríguez García geeft een hoge lob. Inworp. Hernández Pindado zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Murillo García bereikt de bal nog maar net als eerste. Murillo García geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Osvaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Osvaldo met een sublieme pass. Porcar rent richting de bal. Padrón verovert de bal door een tackle van achteren. Padrón schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Barceló met een harde bal richting middenveld. Murillo García kopt de bal weg. Casellas controleert de bal met de borst. Madrigal verovert de bal door een tackle van achteren. Madrigal schiet op doel. Lama verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Rodríguez Larren geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Acosta de bal. Madrigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrigal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Padrón rent richting de bal. Padrón met een sublieme pass. Campano Hernando bereikt de bal nog maar net als eerste. Jáuregui Blanco onderschept slim de pass. Jáuregui Blanco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Klungelig pakt Campano Hernando de bal. Osvaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Osvaldo passt de bal zonder na te denken. Padrón rent richting de bal. Padrón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cernícalos Pudientes - AS Lazio 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cernícalos Pudientes 46%, AS Lazio 54%.
Cernícalos Pudientes - AS Lazio 0:1

56e minuut.
Salmerón trapt de bal weg van het doel. Padrón is nu in balbezit. Padrón speelt de bal door. Jáuregui Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Jáuregui Blanco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Acosta geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hernández Pindado zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Murillo García heeft problemen om de bal te vangen. Murillo García draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Campano Hernando passt de bal zonder na te denken. Acosta is nu in balbezit. García Cintado begaat een overtreding. García Cintado krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Acosta rent richting de bal. Murillo García rent richting de bal. Murillo García passt de bal met de wreef. Madrigal is nu in balbezit. Madrigal haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Lama probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Murillo García probeert naar een medespeler te passen. Madrigal is nu in balbezit. Casellas speelt de bal door. Madrigal is nu in balbezit. Madrigal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Klungelig pakt Murillo García de bal. Ortega Momparlet is nu in balbezit. Murillo García verovert de bal door een tackle van achteren. Murillo García haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Madrigal de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Hernández Pindado rent richting de bal. Hernández Pindado passt de bal in één keer door. Madrigal is nu in balbezit. Madrigal haalt uit met een fantastische trap. Lama probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cernícalos Pudientes - AS Lazio 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cernícalos Pudientes 51%, AS Lazio 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cernícalos Pudientes - AS Lazio 1:1