Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gusanos Modernos Gallos Cerveceros
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 18.6
unsatisfactory Schieten poor
average Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Domínguez Sanguino met een sublieme pass. Aramburu rent richting de bal. Aramburu speelt de bal door. Hervás is nu in balbezit. Hervás schiet op doel. Castaneda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Triguero rent richting de bal. Martín Prado is nu in balbezit. Martín Prado probeert naar een medespeler te passen. Sánchez Gómez is nu in balbezit. Sánchez Gómez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Valera rent richting de bal. Casas Pérez rent richting de bal. Valera onderschept slim de pass. Sánchez Gómez is nu in balbezit. Sánchez Gómez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Casas Pérez rent richting de bal. Casas Pérez met een sublieme pass. Helguera Bujía bereikt de bal nog maar net als eerste. Hervás verovert de bal door een tackle van achteren. Hervás schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Buide zal de hoekschop nemen. Valera kopt de bal weg. Bueno Gómez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Triguero rent richting de bal. Triguero schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Martín Prado rent richting de bal. Triguero onderschept slim de pass. Triguero speelt de bal door. Hervás is nu in balbezit. Hervás haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Na een snelle pass probeert Sánchez Salgueiro de bal onder controle te krijgen. Triguero rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Omil. Omil krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gusanos Modernos 35%, Gallos Cerveceros 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gusanos Modernos - Gallos Cerveceros 0:0

47e minuut.
Buide bereikt de bal nog maar net als eerste. Buide geeft een hoge lob. Valera probeert de bal aan de voet te houden. Hervás rent richting de bal. Hervás schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Castaneda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Hervás bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez Sanguino is nu in balbezit. Hervás is nu in balbezit. Hervás schiet op doel. Castaneda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gusanos Modernos - Gallos Cerveceros 1:0

55e minuut.
Sánchez Gómez is nu in balbezit. Casas Pérez rent richting de bal. Casas Pérez speelt de bal door. Aramburu rent richting de bal. Aramburu geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Omil is nu in balbezit. Omil geeft een hoge lob. Albentosa speelt de bal door. Sánchez Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Gómez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Pineda Cabo trapt de bal weg. Domínguez Sanguino kopt de bal weg. Helguera Bujía controleert de bal met de borst. Hervás is nu in balbezit. Hervás draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gusanos Modernos - Gallos Cerveceros 2:0

88e minuut.
Triguero speelt de bal door. Klungelig pakt Omil de bal. Helguera Bujía is nu in balbezit. Domínguez Sanguino bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez Sanguino schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gusanos Modernos 52%, Gallos Cerveceros 48%.
Gusanos Modernos - Gallos Cerveceros 2:0