Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pedruscos Perdedores Cernícalos Pudientes
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 16.9
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Ruiz García heeft problemen om de bal te vangen. Ruiz García geeft een lange en hoge pass. Cuéllar Sacristán kopt de bal weg. Madrigal rent richting de bal. Madrigal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Yerga met een sublieme pass. Liébanes is nu in balbezit. Rekarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Liébanes is nu in balbezit. Liébanes haalt uit met een fantastische trap. Barceló bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Pedruscos Perdedores - Cernícalos Pudientes 1:0

28e minuut.
Yerga verovert de bal door een tackle van achteren. García Cintado is nu in balbezit. Yerga verovert de bal door een tackle van achteren. Yerga geeft de bal voor. Klungelig pakt Liébanes de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Marculeta probeert naar een medespeler te passen. Liébanes is nu in balbezit. Liébanes passt de bal zonder na te denken. Piqueras rent richting de bal. Piqueras haalt uit met een fantastische trap. Barceló verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
López Cinta kopt de bal weg. Marculeta probeert de bal aan de voet te houden. Liébanes bereikt de bal nog maar net als eerste. Liébanes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pedruscos Perdedores - Cernícalos Pudientes 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pedruscos Perdedores 40%, Cernícalos Pudientes 60%.
Pedruscos Perdedores - Cernícalos Pudientes 2:0

50e minuut.
Na een snelle pass probeert Antoñanzas de bal onder controle te krijgen. Madrigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrigal probeert naar een medespeler te passen. Rodríguez Larren is nu in balbezit. Rodríguez Larren schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Cuéllar Sacristán bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuéllar Sacristán geeft een hoge lob. Hontoria kopt de bal weg. Madrigal heeft problemen om de bal te vangen. Madrigal draait met de bal, schiet en ... Bro Sáez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Elena geeft een lange en hoge pass. Piqueras kopt de bal weg. García Cintado is nu in balbezit. Rekarte is nu in balbezit. Rekarte schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Antoñanzas met een sublieme pass. Yerga geeft de bal voor. Klungelig pakt Cuéllar Sacristán de bal. Liébanes bereikt de bal nog maar net als eerste. Liébanes schiet op doel. Paal! Klungelig pakt Porcar de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Antoñanzas onderschept slim de pass. Antoñanzas speelt de bal door. Yerga met een sublieme pass. Liébanes is nu in balbezit. Liébanes draait met de bal, schiet en ... Barceló kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pedruscos Perdedores - Cernícalos Pudientes 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pedruscos Perdedores 45%, Cernícalos Pudientes 55%.
Pedruscos Perdedores - Cernícalos Pudientes 3:0