Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
COMUNIDADPPM Burros Rapaces
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
60% Spel op eigen helft 40%
0 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 18.9
average Schieten weak
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Freije rent richting de bal. García Ardura legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Freije is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Freije kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Iñarra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
COMUNIDADPPM - Burros Rapaces 0:1

16e minuut.
Pallás is nu in balbezit. Freije verovert de bal door een tackle van achteren. Freije met een sublieme pass. Klungelig pakt Azkoitia Gabiola de bal. Azkoitia Gabiola schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Estévez onderschept slim de pass. Estévez passt de bal zonder na te denken. Freije probeert naar een medespeler te passen. Azkoitia Gabiola rent richting de bal. Azkoitia Gabiola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
COMUNIDADPPM - Burros Rapaces 0:2

22e minuut.
Estévez is nu in balbezit. García Salgado maakt een afschuwelijke overtreding. Estévez raakt geblesseerd tijdens het duel. Estévez met een snel genomen vrije trap. Azkoitia Gabiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Azkoitia Gabiola haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Freije is nu in balbezit. Muiños bereikt de bal nog maar net als eerste. Pallás rent richting de bal. Freije rent richting de bal. Freije draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
COMUNIDADPPM - Burros Rapaces 0:3

41e minuut.
García Ardura bereikt de bal nog maar net als eerste. Matabuena Delgado onderschept slim de pass. Matabuena Delgado passt de bal met de wreef. Azkoitia Gabiola rent richting de bal. Azkoitia Gabiola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
COMUNIDADPPM - Burros Rapaces 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COMUNIDADPPM 67%, Burros Rapaces 33%.
COMUNIDADPPM - Burros Rapaces 0:4

46e minuut.
García Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. García Salgado passt de bal met de wreef. García Ardura bereikt de bal nog maar net als eerste. Freije bereikt de bal nog maar net als eerste. Freije haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Pallás verovert de bal door een tackle van achteren. Pallás probeert naar een medespeler te passen. Azkoitia Gabiola is nu in balbezit. Freije bereikt de bal nog maar net als eerste. Freije draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Freije onderschept slim de pass. Freije met een sublieme pass. Klungelig pakt Azkoitia Gabiola de bal. Azkoitia Gabiola draait met de bal, schiet en ... Iñarra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
COMUNIDADPPM - Burros Rapaces 0:5

52e minuut.
Estévez passt de bal zonder na te denken. Azkoitia Gabiola is nu in balbezit. Azkoitia Gabiola passt de bal zonder na te denken. Freije bereikt de bal nog maar net als eerste. Freije schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Crego met de inworp. Rodríguez García is nu in balbezit. Rodríguez García geeft een hoge lob. Azkoitia Gabiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Azkoitia Gabiola draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Rodríguez García geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jarque met een snelle inworp. García Salgado rent richting de bal. García Salgado geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Iglesias rent richting de bal. Montejo verovert de bal door een tackle van achteren. Montejo geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Iglesias neemt de hoekschop. Márquez Soria bokst de bal weg. Klungelig pakt Oiarzábal de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
COMUNIDADPPM - Burros Rapaces 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COMUNIDADPPM 53%, Burros Rapaces 47%.
COMUNIDADPPM - Burros Rapaces 1:5