Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cernícalos Pudientes Caballos Infames
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
17 gemiddelde waardering 23.4
poor Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
González Lama is nu in balbezit. González Lama met een sublieme pass. Eransus bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallo Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallo Moreno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cernícalos Pudientes - Caballos Infames 0:1

3e minuut.
Gallo Moreno onderschept slim de pass. Gallo Moreno probeert naar een medespeler te passen. Sánchez Alfaro heeft problemen om de bal te vangen. Madrigal is nu in balbezit. Madrigal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Elena geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ruiz-Capillas met de inworp. Eransus geeft de bal voor. de Navas krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. de Navas met de inworp. Campano Hernando rent richting de bal. Eransus onderschept slim de pass. Eransus geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
de Navas onderschept slim de pass. de Navas geeft de bal voor. Ruiz-Capillas probeert naar een medespeler te passen. Gallo Moreno rent richting de bal. Gallo Moreno haalt uit met een fantastische trap. Paal!

19e minuut.
García Cintado onderschept slim de pass. Murillo García bereikt de bal nog maar net als eerste. Murillo García probeert naar een medespeler te passen. Madrigal rent richting de bal. Madrigal draait met de bal, schiet en ... Rodríguez Espinar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Murillo García bereikt de bal nog maar net als eerste. Murillo García passt de bal in één keer door. Madrigal rent richting de bal. Madrigal draait met de bal, schiet en ... Rodríguez Espinar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cernícalos Pudientes - Caballos Infames 1:1

33e minuut.
Eransus rent richting de bal. Campano Hernando is nu in balbezit. Eransus verovert de bal door een tackle van achteren. Eransus geeft de bal voor. Gallo Moreno krijgt zijn hoofd ertegen. Barceló kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cernícalos Pudientes - Caballos Infames 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cernícalos Pudientes 64%, Caballos Infames 36%.
Cernícalos Pudientes - Caballos Infames 1:2

52e minuut.
Murillo García verovert de bal door een tackle van achteren. Madrigal rent richting de bal. Murillo García rent richting de bal. Madrigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrigal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
López Cinta geeft een hoge lob. González Lama rent richting de bal. González Lama passt de bal in één keer door. Gallo Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallo Moreno schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
García Cintado passt de bal zonder na te denken. Rodríguez Larren bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Larren speelt de bal door. Madrigal is nu in balbezit. Madrigal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cernícalos Pudientes - Caballos Infames 2:2

72e minuut.
García Cintado geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. de Navas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Eransus is nu in balbezit. Eransus geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cernícalos Pudientes 53%, Caballos Infames 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cernícalos Pudientes - Caballos Infames 2:2