Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:02
  • Competitiewedstrijd: League V 13
  • Stadion: AS Lazio Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 765
AS Lazio Pedruscos Perdedores
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 20.4
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Jáuregui Blanco passt de bal met de wreef. Acosta heeft problemen om de bal te vangen. Osvaldo is nu in balbezit. Rekarte verovert de bal door een tackle van achteren. Rekarte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Lazio - Pedruscos Perdedores 0:1

2e minuut.
Jáuregui Blanco heeft problemen om de bal te vangen. Jáuregui Blanco passt de bal met de wreef. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Liébanes verovert de bal door een tackle van achteren. Liébanes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Lazio - Pedruscos Perdedores 0:2

13e minuut.
Padrón heeft problemen om de bal te vangen. Padrón probeert naar een medespeler te passen. Ontangas rent richting de bal. Jáuregui Blanco verovert de bal door een tackle van achteren. Jáuregui Blanco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS Lazio - Pedruscos Perdedores 1:2

42e minuut.
Acosta geeft de bal voor. Piqueras kopt de bal weg. Marculeta probeert naar een medespeler te passen. Liébanes rent richting de bal. Liébanes schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Lazio 57%, Pedruscos Perdedores 43%.
AS Lazio - Pedruscos Perdedores 1:2

48e minuut.
Liébanes probeert de bal aan de voet te houden. Bolaños is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hontoria. Hontoria krijgt een gele kaart. Bolaños raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Bolaños kan niet meer verder spelen. Ibáñez komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Doeltrap. Bro Sáez trapt de bal weg. Rekarte kopt de bal weg. Jáuregui Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Jáuregui Blanco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Padrón heeft problemen om de bal te vangen. Padrón met een sublieme pass. Ontangas is nu in balbezit. Jáuregui Blanco rent richting de bal. Jáuregui Blanco schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Rekarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Liébanes rent richting de bal. Acosta onderschept slim de pass. Rekarte onderschept slim de pass. Rekarte haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Marculeta kopt de bal weg. Jáuregui Blanco geeft een lange en hoge pass. Ruiz García bereikt de bal nog maar net als eerste. Jáuregui Blanco onderschept slim de pass. Jáuregui Blanco haalt uit met een fantastische trap. Bro Sáez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jáuregui Blanco is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AS Lazio - Pedruscos Perdedores 2:2

84e minuut.
Marculeta is nu in balbezit. Padrón is nu in balbezit. Padrón passt de bal in één keer door. Jáuregui Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Jáuregui Blanco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Padrón bereikt de bal nog maar net als eerste. Padrón passt de bal met de wreef. Hontoria bereikt de bal nog maar net als eerste. Jáuregui Blanco onderschept slim de pass. Jáuregui Blanco haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Lazio 43%, Pedruscos Perdedores 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AS Lazio - Pedruscos Perdedores 2:2