Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
San Viator FC Real Gonzalo CF
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 17.6
weak Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


15e minuut.
Corominas Telechea is nu in balbezit. Corominas Telechea geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cela de bal. Machado rent richting de bal. Machado schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Librado onderschept slim de pass. Librado speelt de bal door. Machado is nu in balbezit. Machado draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Albístegui niet meer kan verder spelen. Lopo García komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Lopo García trapt de bal weg. Ezquerra is nu in balbezit. Curado begaat een overtreding. Curado krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Murado is nu in balbezit. Barrachina is nu in balbezit. Barrachina passt de bal in één keer door. Machado rent richting de bal. Machado draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vena neemt de hoekschop. Ezquerra onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Inglés geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Viator FC 49%, Real Gonzalo CF 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
San Viator FC - Real Gonzalo CF 0:0

51e minuut.
Murado kopt de bal weg. Daar is de Huerta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Huerta passt de bal zonder na te denken. Albentosa rent richting de bal. Albentosa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
San Viator FC - Real Gonzalo CF 1:0

57e minuut.
de Huerta verovert de bal door een tackle van achteren. de Huerta geeft een lange en hoge pass. Daar is Louzao, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albentosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Albentosa schiet op doel. Rodríguez Durán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Klungelig pakt de Huerta de bal. de Huerta speelt de bal door. López Sáiz rent richting de bal. Curado verovert de bal door een tackle van achteren. Curado haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
San Viator FC - Real Gonzalo CF 2:0

70e minuut.
Ezquerra is nu in balbezit. Curado onderschept slim de pass. Curado passt de bal in één keer door. Albentosa rent richting de bal. Albentosa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Vena kopt de bal weg. Curado bereikt de bal nog maar net als eerste. Curado passt de bal met de wreef. Albentosa rent richting de bal. Albentosa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
San Viator FC - Real Gonzalo CF 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Viator FC 43%, Real Gonzalo CF 57%.
San Viator FC - Real Gonzalo CF 3:0